Tjejmiddagssminking

Hur har ni det på söndagkväll?? Jag har varit osminkad hela dan, har inte haft tid att tänka på smink överhuvudtaget. Vi har haft barnkalas för vår yngsta (försenat födelsedagskalas, hon fyllde i juli...:-O !), och jag har varit till salongen och ställt tillbaka mitt Nouba-ställ/lager som fick vara med på sminkkvällen jag hade igår kväll. Kom hem halvtre inatt så jag har varit lite seg idag.

Ja jag hade allså en sminkkurs på en tjejmiddag igårkväll. Det var en kompis till min svägerska som hade tillställningen och då ville dom ha lite sminkskoj innan middagen. Så jag var där och höll kurs för tjejerna innan. Fick den stora äran att vara med på en alldeles utsökt middag efteråt Tack för det, A!
Så här såg det ut på köksbordet när jag belamrat det med en del av alla grejor vi använde. I hennes hall stod dessutom hela mitt Nouba-ställ med alla testers som vi kunde leka med.


Här står jag och babblar! (Jag ser ut som en heffaklump i den där tunikan jag har... hujedamej!). Det var värdinnan själv som fick sitta "offer", efter att dragit strå med salta pinnar ;-). Jag mejkade henne och sen fick resten av gästerna sminka sig själva och jag gick runt och försökta hjälpa dem så gott jag kunde. Jag hoppas alla hade trevligt och fick ut nåt av det hela!


Vacker blev du, A! Men jag är inte nöjd med munnen, fast det var roligt att du vågade en sån stark färg!

Just det... jag gjorde ju ett litet inköp innan tjejmiddagen också! På salongen där mitt ställ stått sitter det en nageltjej (det är hon som äger salongen), och hon säljer ju OPI lack. Hon hade en reakorg där jag hittade Yoga-ta get this blue och Black Cherry Chutney, jag fick ytterligare lite rabatt, så båda lacken för 150 är väl ok tycker jag. Två till priset av en, kan man väl säga. Dessutom gav hon mig en flaska nagelbandsolja, när jag beklagade mig över min torra nagelband och naglar som just nu är helt hopplösa och bara skivar sig, spricker och går av. Har inte en enda nagel kvar!

Nu önskar jag bara att jag hade långa tjusiga naglar att testa de här lacken på!

Kommentarer

Unknown sa…
Det ser jättekul ut och jag gratulerar till dina fynd och din present! :)
Bitte sa…
Ah vad roligt det låter.
Anonym sa…
Åh va roligt, jag ville också va me ;)) Det va ett kanonpris för lacken ;)
Anonym sa…
Va skoj ni verkar ha haft, vilken snygg kontrast med de mörka läpparna!! Åh två OPI-lack för 150:- vilket kap :o) Yoga-ta get this blue är såå fin!!
marinamake sa…
Marie! Det var jättetrevligt, och jag är nöjd med mina fynd!

Sminkjante! Japp, det var det!

Inthemake! Ohh ville de va me...;-), då ordnar vi det nästa gång! Bra pris var det, men billigare på nätet, å andra sidan hade jag dom i handen på direkten.

Linda! Ska snart prova Yoga-ta. Nyfiken!
Fru Choklad sa…
Åh vad roligt det låter. Nästan så jag måste ordna en tjejfest med dig som superstarsuprise.
marinamake sa…
Fru Choklad! Jag är på!
Anonym sa…
Ja det var en kul kväll i lördags! Och fina bilder på Anna!
Kram Helena

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise