01 februari 2023

720 Beetle Green - IsaDora

Det var ju en evighet sedan jag lackade naglarna. I höstas köpte jag ett sånt där gelkit med UV lampa och allt från Depend.  Det blev ju en katastrof. Trots att jag avlägsnat gelen enligt instruktionerna så blev mina egna naglar fullständigt förstörd, tunna, sköra och uppruggade. Det kommer ta mig månader innan jag får någon sorts utväxt som är hel. För det som växer ut nu är fortfarande skadat. Naglarna ser trorra och fnasiga ut, liksom uppepå nageln, så jag har mest använt genomskinligt lack bara för att få dem att se liiite bättre ut. 

Nåja, plötsligt kände jag att jag var trött på det och slängde på en mörkt grön på mina korta stumpar.







Annars så är jag hemma hela veckan, min förkylning blir bara sämre och sämre, hostar lungorna ur mig, infektion på båda ögonen, de ser ut som två stopskyltar, kladdiga och geggiga och i natt har jag haft ont i ena örat. Bokade en tid på Kry på förmiddagen och läkaren sa att det var luftvägsinfektion, så hostmedicin och penicillin i form av salva till ögonen. Så vi får väl se hur det går. Sist jag var så här dålig (för tre år sedan) blev jag hemma i tre veckor. Jag hoppas verkligen inte det blir så igen. Men inget smink blir det på några dagar i alla fall. Mina ögon är helt ur slag.

Kanske blir något mer nagellack kanske, i brist på annat. Vi får se. 

Vi ses när vi ses! 

Inga kommentarer:

The Culture Palette - Juvia's Place

Här kommer gårdagens look. Lördag. Jag jobbade. Hade stora problem med mina tåriga ögon så innan jag ens hade åkt hemifrån hade vänsterögat ...