22 september 2020

50/50 Makeup

Vi hade tidigt morgonmöte i morse. Upp och hoppa tidigt alltså. Trött och hängig som hängt i sedan igår och inte ett dugg sugen på varken jobb eller smink. Så med tanke på oinspirationen så blev det väl hyggligt bra till slut ändå. Har verkligen kämpat mig igenom den här dan. Orkade knappt göra hem...

Nåja...






Bas för skuggorna: 24 Hour Photo Finish Shadow Primer från Smashbox samt Glitter Glue från Too Faced.
Under brynet: Vanilla från MAC.
Samtliga paletter använda nedan är från 50/50 Makeup.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Seduction från the Aphrodite Palette.
I globlinjen: Cupid från the Aphrodite Palette.
Yttre vrån: Spice från The Winter Palette samt Umbra från the Zephyr Palette.
Över rörliga delen av ögonlocket: Harmonia från the Aphrodite Palette.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Space Age Highlighter Diamond Dasher från Kaleidos Makeup.
Glitter längs globlinjen: Pixi Beauty Glitter-y Eyequad GoldLava.
Eyeliner: Master Graphic från Maybelline.
Mascara: Lash Princess Volume Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.




Liquid Lipstick 05 Purple Spell från Kicks.



Primer: Infallible Mattifying Primer från Loreal.
Bas: Blur Foundation Longwear Light Ivory från Lumene.
Puder: Loose Setting Powder 03 Fair från IsaDora.
Bronzer: Murmuru Butter Bronzer från Physicians Formula.
Highlighter: Space Age Highlighter Diamond Dasher från Kaleidos Makeup.
Blush: Seashell från Make Up Store.
Mist: Perfect finish Face Mist från Kicks.



I morgon är första gången i hela min "jag-jobbar-i-ett-centrum-karriär" som jag får sluta klockan fyra. Guuud så skönt det ska bli, för sen är jag också ledig på torsdag. Vi har ju fått nytt schema nu när semestrar och corona schema inte behövs längre. Min kollega som hjälpt vår butiksansvariga att lägga schemat har slagit knut på sig själv för att alla ska få det så bra som det går och hon har lyckats få till det så att jag ibland ska få sluta fyra, åtminstone fram till jul, för efter nyår så blir det ett helt nytt årsschema igen. Men till dess, ska jag njuuuta.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Tjusigt! Jag borde testa lite rött. Får se när det kan bli av!

Så härligt sluta tidigt, och vara ledig dagen efter. Är väl skönare också att ha tre jobbdagar över helgen istället för fyra? Och jisses så mörkt det är nu tidigt på morgonen. Plågsamt gå upp tidigt. Jag går upp halv sex, går hemifrån ca halv sju. Ändå hinner jag inte äta eller nåt större med sminket.

Idag har det inte blivit nån promenad, jag försöker annars gå lite varje dag. Börja så nätt lagom takt, sitta vid havet och lyssna på vågorna och se solen blänka i vattnet. Härligt!

Ha det gott! Kram

marinamake sa...

Men åhh vad härligt det låter... sitta vid havet... för mig är det så avlägset som nåt kan bli, här finns inte ens ens en sjö att tala om. Går sisådär med mitt motionerande på sistone, antingen får jag ont i knät eller så känner jag mig hängig. Jädra skit.Och nu börjar det bli ruggigt också.

Ja det är jätteskönt att bara ha tredagars helg. Hade det innan också, så det är skönt att komma tillbaka till det igen. Efter nyår får vi nytt schema igen och då kommer jag bara att jobba var tredje helg. I hela min butikskarriär på 17 år har jag jobbat varannan, så det ska bli såååå skönt. Mindre ob javisst, men jag orkar inte bry mig. Ledigheten är mer värt. Jag går ju också upp tidigt för det mesta, men åker inte hemmifrån förrän det faktiskt börjar ljusna, det är skönt. Men jaa, det börjar bli mörkt och ruggigt på morgnarna. usch , jag gillar det inte alls. Eeeevig sommar vill jag ha. Du får väl ändå vår förhållandevis tidigt, du som bor i Skåne?? Ibland tänker jag att jag ska flytta söderut i Sverige bara för att få kortare vinter. Ändå är den kortare och snöfattigare nu för mig, än vad det var när jag bodde i Härjedalen, där jag ju är uppvuxen. då kunde det snöa på examensdagen om man hade otur. Fyyy!

Ha det gott, jag mailar snart!
Kram!

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...