06 augusti 2020

The Afrique Palette - Juvia's Place

Behöver jag beskriva hur min stackars kropp mått idag... efter min lilla joggingrunda igår, där jag tog i mer än vad jag kanske borde ha gjort?? Såå mör och sliten! Totalt orkeslös. Vi åkte i allafall in till Sala på förmiddagen för jag behövde köpa en virknål i en storlek som jag inte hade. Jag försöker få igång mitt gamla intresse för handarbete igen, har inte ägnat mig regelbundet åt det på säkert 20 år. Nu såg jag någon på FB som hade gjort en fin färgglad schal och garnet var på rea så jag skyndade mig att beställa garnet och fick nu alltså köpa en virknål (trodde att jag hade en, men det hade jag inte) så att jag kan smida medans järnet är varmt så att säga... innan jag tappar intresset igen. Tja, och så blev det väl en sväng till systemet med. Vi har petat runt lite i trädgården med, men jag va helt orkeslös. Gubben har målat på ett järnräcke och en järngrind som vi har. Den var alldeles rostig och täckt av mossa, så det var hög tid för lite slipning och färg. Vi ska anlägga en varmkompost också så jag började förbereda för den, behövde grävas bort lite gammalt skräp och växtbråte där den ska stå. Vi får inte slänga organsiskt avfall i vanliga hushållssoporna utan har en särskild tunna för det. Vi har tröttnat på att den står och stinker över hela garageuppfarten hela sommarhalvåret så därför tänkte vi göra en sån där varmkompost. På kuppen får vi förhoppningsvis lite bra jord också så småningom.

Tja, sen så blev det en sittning i min sminkhörna. Fick bli the Afrique palette från Juvia's Place.








Jaha, så är jag nu så irriterad jag inte vet vilken fot jag ska stå på... texten ovanför blir understruken och med dubbla rader emellan hur fasen jag än bär mig åt. har till och med deletat hela inlägget och börjat om från början, men näe då det hjälpte inte. Har försökt allt men det går inte. Fattar inte heller varför bilderna plötsligt är större än vad de brukar vara... jag förminskar alltid mina bilder innan jag lägger upp dem här, och de har samma storlek nu som alltid, men plötsligt med det här nya med blogger så börjar det hända förändringar som jag inte begriper mig på. Blir galen!

Inga kommentarer:

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...