05 april 2020

Metal Matte - Kat von D

Här kommer ännu en disastersminkning... Fast den här var jag ju faktiskt riktigt nöjd med, ända tills jag lade på glittret. Inom tre sekunder hade det creasat sig... jädrans skit. Jag vet inte om det är själva glittret i sig, som är ett sånt där pressat glitter eller det faktum att jag sprayade penseln innan jag applicerade. Eller så var det nåt annat... inte vet jag, men jag fick leva med det där kladdet hela dan, hade ju liksom inte tid att börja om från början.






Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Under brynet: Grädde från Färg.
Samtliga skuggor från Kat von D's Metal Mattte Palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Suede.
I globlinjen: Moss.
Yttre vrån: Stone.
Över rörliga delen av ögonlocket: Flash.
Glitter mitt på locket: från Bomb Dot Com Palette från Jolie Beauty.
Eyeliner: Ultra Precision Superliner Black från Loreal.
Mascara: In Extreme Dimension 3D Black Lash från MAC.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills




Läppenna: Cranberry från IsaDora.
Läppstift: Amorous från MAC.



Primer: Photo Finish Foundation Primer från Smashbox.
Bas: Lock-It Foundation Light 46 Cool från Kat von D.
Puder: Lock-It Setting Powder Translucent från Kat von D.
Bronzer: Earth Powder nr 51 från Nouba.
Highlight: Helix från Kat von D's Metal Crush Palette.
Blush: Floral Blush Duo Cheek Color Bahama Bronze från BH Cosmetics.
Mist: Infallible Fixing Mist från Loreal.




Bättre lycka nästa gång!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så konstigt att det blev så! Annars var det ju jättefint. Fast jag måste säga att det inte syns så mycket på mina bilder iaf, så säkert ingen som har lagt märke till det. Ser ändå bra ut!

Jag har sminkat lite fredag lördag, får se om jag orkar nåt idag. Igår försökte jag mig på att göra en eyeliner med svart skugga, och man kan ju konstatera att det säkert blir bättre om man inte har tåriga ögon. Direkt ovanför fransarna satt det ändå rätt bra, dra ut en linje var ingen större hit, och fransmarkering är inte att rekommendera. Men kul att testa!

Vädret är soligt så jag har promenerat lite. Bakade en del igår med, både bröd och kakor, samt tvättade. Så jag gjorde en del! Behöver vila lite idag känner jag. En liten promenad får det nog bli, för det är soligt idag igen.
Kram!

marinamake sa...

Inte så konstigt egentligen... pressat glitter har väl nån sorts bas, vad den nu består av, plus att jag sprayade penseln för att få det att fästa bättre och nåt av det där fick det till att kladda ihop. Men lika irriterande för det. Tåriga ögon är rena döden ha ha, jag har ganska ofta problem med det. Eller, det går i perioder. Ofta yttre ögonvrån som börjar rinna helt oförklarligt... fattar aldrig varför, men så irriterande. Det liksom rinner uppåt och förstör skuggorna i yttre ögonvrån. Hur går det till??
Du ska inte försöka göra för mycket på en gång, som psykologen sa till mig "du har redan gjort allt", det är därför du mår som du gör... en sak i taget och försöka komma igång, göra sånt man gillar. Men det är svårt, man vill ju allt liksom. Och så har jag ju problem med att ha lust att göra sånt jag brukade gilla... det vill ju liksom inte komma tillbaka.

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...