24 mars 2020

The Festival Palette - Juvia's Place

Jag har så många nya paletter att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja. Och då menar jag inte nya som i att jag köpt dem nyss. Om man räknar från i somras så är det många och en del av dem har jag kanske testat en eller två gånger. Så en av dem, som jag haft ett litet tag, men kanske bara testat ett par gånger fick det bli i morse. The Festival Palette från Juvia's Place.






Bas för skuggorna: 24 Hour Photo Finish Shadow Primer från Smashbox.
Under brynet: Grädde från Färg.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Mmanwu från Juvia's Place The Festival Palette.
I globlinjen: Izafa från samma palett som ovan.
Över rörliga delen av ögonlocket: Keleke från samma palett som ovan.
Highlight i inre vrån: Uli från samma palett som ovan.
Eyeliner: Rainbow Eyeliner nr 10 från Nouba.
Mascara: In Extreme Dimension 3D Black Lash mascara från MAC.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Relentless Matte Lip Crayon 405 Winterberry från Doucce.



Primer: Photo Finish Pimerizer Primer från Smashbox.
Bas: Matte Foundation Milk från Make Up Store.
Puder: Loose Setting Powder Vanilla från Anastasia Beverly Hills.
Bronzer: Earth Powder nr 51 från Nouba.
Highlight: Space Age Highlighter Ray Rider från Kaleidos Makeup.
Blush: från BH Cosmetics Glamorous Blush.




Vi fick i alla fall goda nyheter på jobbet idag. Det visar sig att vi inte kommer att bli permitterade ändå. Efter att en kollega spenderat timmar med att snabbt få till ett nytt schema enligt hur lite vi alla skulle ha jobbat och det skulle börjat gälla på torsdag, så fick vi idag besked om att vi inte blir  permitterade utan ska fortsätta jobba som vanligt enligt ordinarie schema. Jag visste inte om jag skulle bli glad eller inte. Missförstå mig rätt... så klart är jag glad att vi inte blir permitterade, med lönebortfall och allt vad det innebär. Men jag måste ju  erkänna att jag liiiite granna hade sett fram emot att få ha lite mera ledighet än vanligt. Men jag ska inte klaga, det finns många som blir arbetslösa på riktigt i dessa dagar...  Anledningen till att vi inte blir permitterade ändå är att vi faktiskt är fullbokade varje dag. Bokade kunder fortsätter att komma. Lite mindre spring av "löst folk i butiken är det så klart, men de bokade kunderna som faktiskt är det som viktigt för oss fortsätter att komma. Tack för det!

Inga kommentarer:

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...