17 februari 2020

Kat von D och Jolie Beauty

Fortfarande lika hostig, snörvlig och slak. Ingen bättring i sikte. Blir så trött på att det är så segt! Enligt schema är jag ledig idag, men blir hemma i morgon också, måste nog försöka kontakta vårdcentralen och se om jag kan få lite hostmedicin kanske. 

Jag var ändå sugen på att göra en sminkning, för hur dåligt jag än mår så lyckas jag ändå glömma bort mig en stund när jag sitter där och kladdar. Det tog dock mer än halva dagen innan jag orkade ta mig ur sängen och släpa mig ner i källaren. Inte var jag så inspirerad heller, men till slut så blev det väl något i alla fall. Man kan säga att jag tog till mera rött för att dölja mina redan rödkantade ögon.

Det är ändå fantastiskt hur mycket smink kan dölja ändå. När jag tvättat av mig detta, lyser förkylningen över hela mitt ansikte. Mina ögonlock är rödkantade, ögonen är vattniga och svider. Allmänt blek och glåmig. Lite smink... och voila ingen märker någonting!







Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D samt mitt på ögonlocket Anger Mood Crayon från Linda Hallberg Cosmetics.
Under brynet: Grädde från Färg.
Över rörliga delen av ögonlocket: Mercy från Kat von D's Vegan Palette samt glitter ovanpå det från Pixi By Petra Glitter-y Eye Quad RoseBronze.
Samtliga övriga skuggor från Jolie Beauty's Royale palette, skuggorna har tyvärr inga namn men en rosa ovanför globlinjen en mera burgundy typ i globlinjen och svart i yttre vrån.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Petal Metal Highlighter från Smashbox+Vlada.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Mega Plush Volume Express från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppstift: Color Lock Lipstick Seduction från BH Cosmetics.



Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal.
Bas: Moisturizing Foundation Stick Ivory från E.l.f Cosmetics.
Puder: Loose Setting Powder 03 Fair från IsaDora.
Bronzer: Earth Powder nr 51 från Nouba.
Highlight: Petal Metal Highlighter från Smashbox+Vlada.
Blush: Powder Blush Sketch från MAC.




De va de hele!

Inga kommentarer:

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...