19 februari 2020

Gammal skåpmat med Make Up Store och Barry M

Har inte gjort så många knop idag. Hade ett besök på vårdcentralen igen vid halvtio och efter det var jag så slut att jag var tvungen att lägga mig och vila en stund. Hostar ihjäl mig. Egentligen orkade jag inte sätta mig i källaren vid sminkbordet, men gjorde det till slut ändå. Fick för mig att jag ville använda lite av allt mitt gamla smink (ögonskuggor). Har ju en triljon singelskuggor ligger i mitt skåp och blir aldrig använda. Så mycket enklare att sträcka sig efter en palett eller två. Jag har en hel driva med skuggor från Make Up Store, så idag blev det mest såna. En från Barry M också. 






Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Creme White Out från Kat von D.
Under brynet: Grädde från Färg.
Längs brynbenet ovan globlinjen: e/d Sight från Make Up Store suddat in i övre kanten av den ligger e/d Brilliance också från Make Up Store.
Inre halvan av ögonlocket: e/d Hectic från Make Up Store.
Yttre vrån: Dazzle Dust nr 99 från Barry M.
Under ögat: e/d Fantasy Blush från Make Up Store.
Glitter längs globlinjen: Glitter liner Soft Pink från Make Up Store.
Återigen har jag använt färger som inte är blendbara. Den gröna och lila går inte att få ihop i skarven mellan färgerna, blir bara en muddig grådassig färg då. Och en skarp kant vill man ju inte heller ha. Jag försökte få ihop det så gott det gick och sen lade jag på glitter från Volume Million Lashes Top Coat från Loreal ovanpå för att försöka dölja skarven lite.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: e/d Sparkle från Make Up Store.
Eyeliner: Rainbow Eyeliner nr 10 från Nouba.
Mascara: Mega Plush Volume Express från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Intense Matte Gloss 513 Zip It Rouge från Loreal.




Primer: High-Adherence Silicone Primer.
Bas: Born To Glow Pale från NYX Cosmetics.
Puder: Loose Setting Powder 03 Fair från IsaDora.
Bronzer: Dream SunGlow Bronzing Powder 03. Bronze från Maybelline.
Blush: Cherry Blossom från Make Up Store.
Highlighter: Gammaray från Kat von D's Metal Crush Palette.
Mist: Makeup Fixer från Ofra Cosmetics.




Med största sannolikhet sitter jag där i morgon igen, det är ungefär det enda jag orkar ta mig för med. I natt hostade jag till framåt halvtvå innan jag lyckades somna in, och sen sov jag oroligt ändå. Vi får se hur den här natten blir. 

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Även om det inte gick att blenda så bra, så var det ändå fina färger!
Jobbigt m hostan, jag var ju väldigt hostig i december. Var hos doktorn och fick Cociliana (stavning?) men den vågar man inte ta hur länge som helst. Fick tipset att ta både Bafucin och Strepsil, vilket jag tyckte lät lite konstigt eftersom det är mer för ont i halsen. Men jag köpte det, och om det nu var för att jag var på bättringsvägen, eller vad, men det blev bättre! Och sen bra, rätt fort. Du kan ju testa? Lindrar i halsen iaf, o man kan ju bli lite öm när man hostar mkt.
Hoppas det snart känns bättre! Kram

marinamake sa...

Tack, jag visste ju i förväg att det är två icke ihopblandningsbara färger... ändå försöker man :-)
Ja hostan är jobbig, man blir helt slut. Bra tips det där med Bafucin och Strepsils. Jag har ju i princip inte haft ont i halsen på hela tiden och hostan river inte heller särskilt. Det är bara liksom rossligt och slemmet(äckligt) vill inte komma upp. Jag fick inte Cocilana, jag fick Mollipect som är slemlösande. "Jag vill inte att du ska sluta hosta" sa läkaren till mig, slemmet måste upp. Tja, så jag hostar vidare. Men ska absolut prova när jag har ont i halsen, för det är ju vidrigt. Skönt att ditt försvann så fort ändå, spelar ju ingen roll om det var tabletterna eller tron, huvudsaken det hjälpte.
Kram till dig!

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...