26 december 2019

Julnaglar med Nubar, HM och Maybelline

Lite mera julnaglar kommer här också. Satt på mina naglar hela den här julhelgen. Tror faktiskt inte att någon av dessa lack existerar längre... särskilt inte det från Maybelline. 



Enchanting Red - Nubar
Nefirititi - HM
Green Miracle - Maybelline




2 kommentarer:

Lotta L sa...

Vilken fin manikyr! Snyggt med tre färger så! Mitt röda är borta nu och jag har köpt nagelolja. Tänkte börja vårda mina naglar lite. Nu får dom vara olackade till måndag kväll när jag ska lacka till nyår. Vad det nu blir, blått o nåt silver kanske? Ska bara vara hemma, men lacka kan jag göra ändå. Är ledig nyårsafton men ska jobba nyårsdag.

marinamake sa...

Tack! Jag är också olackad i skrivandes stund. Tänkte att det får bli nåt silvrigt med glitter till nyår, det brukar jag köra med. Vi är också bara hemma på nyår. Jag är ju sjukskriven men oavsett så hade jag varit ledig både på nyårsafton och nyårsdagen. Nyårsdagen har vi alltid stängt som tur är, så då är man ju automatiskt ledig. så skönt! Trist att du måste jobba på nyårsdagen! Jag hade hellre jobbat nyårsafton och varit ledig nyårsdagen om jag måste välja. Men nu behöver jag ju inte det. Mina naglar är en katastrof just nu. De skivar sig någe fruktansvärt. Så tunna och trasiga att jag inte ens kan klippa så långt ner som jag skulle behöva för då klipper jag mig i fingret... så trött på att det alltid är så!

Wake Up, Bake Up, Make Up - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Så, helgen har kommit och gått. Jag har inte mått bra, hängig, trött, allmänt under isen. Men idag kom mamma över och vi var ute en liten st...