27 december 2019

Winter Wonderland

Så trött och sliten dag. Har inte gjort något på hela dan. Var på apoteket för att få tag i mina hormonpiller som jag äter mot klimakteriebesvär (läs: svettnignar)men det var slut hos leverantören. Vi åkte till återvinningsstationen och slängde skräp och lite småhandla på Ica. Det var dagens ansträngning. Jag sov dessutom till klockan 11. Och nu sitter jag här och kan knappt hålla mig vaken.

Som alltid när jag känner mig inte i form så sätter jag mig vid sminkbordet och hittar på något. Eller, det gör jag ju vilket humör jag än är på ha ha.

Nu när julsminkningarna är över, tänkte jag kanske göra något mer nyårsaktigt. För mig är det mycket silver och glitter, svart, grått skinande och glittrigt. Men, innan jag sätter igång med det, blir ju inte lika många sådana som julsminkningarna som ju varat från första december fram till nu, så tänkte jag att jag gör en vinterinspirerad sminkning. Ska inte ta åt mig äran att jag kommit på detta själv. Såg en ett gammalt youtube klipp där en tjej gjorde nåt liknande och jag försökte härma. 

Jag blev ganska nöjd faktiskt... därav bildspam... sorry, not sorry ;-)








Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Under brynet: Grädde från Färg.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Moonlite från Colourpops Blue Moon palette.
I globlinjen: Iceberg från Revolution Makep's Forever Flawless Ice Palette.
Yttre vrån: Clued In från  Blue Moon paletten.
Mitt på ögonlocket: Ocean från Forever Flawless Ice Paletten.
Inre halvan av ögonlocket: Cool från Forever Flawless Ice Paletten.
Highlight i inre vrån: Lumi från Blue Moon Paletten.
Highlight under brynets högsta punkt: Blue Ice från Anastasia Beverly Hills Moon Child Palette.
Eyeliner samt längs globlinjen: blandning av Heavy Metal Glitter Eyeliner Amp samt Spandex från Urban Decay.
Kajal: Jumbo Eye Pencil Milk från NYX Cosmetics.
Mascara: Mega Plush Volume Express från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppstift: Glitter Storm Metallic Glitter Lipstick Jessica Rabbit från Ciaté London.



Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal.
Bas: Infallible 24H Matte Foundation 10 Porcealine från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Mega Bronzer Light Sun från Wet n Wild.
Highlight: Blue Ice från Anastasia Beverly Hills Moon Child Palette.
Blush: 08 Tea Rose Powder Blush från Milani.
Mist: Face Mist från Make Up Store.



Tyckte det blev lite vintrigt ändå!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Åh så snyggt! Jättefint! Jag har inte sminkat mycket sen julen. Ja idag lite grann, det är ju jobbhelg. Men juldag o annandag har jag varit fruktansvärt trött och inte orkat göra mycket. Fick semester dom två dagarna.
Fina sminkningar har du gjort, jag gillar så klart den brunbeiga, men den röda (julafton) hade jag nog försökt mig på om jag haft en röd skugga!
Får se hur mycket jag giter fixa mig i morgon bitti, börjar sju prick och inte kvart över. Den kvarten gör rätt mycket, och jag är så himla trött så jag lägger mig nog tidigt ikväll. Familjen åkte in till Köpenhamn för att gå på bio (Imax) men jag ville inte följa med. Orkar inte när jag jobbar, filmen börjar halv tio.
Ha det gott! Kram

marinamake sa...

Tack snälla du, det var kul att göra den sminkningen, har aldrig testat göra en sån där snöflinga. Jag har varit och är fortfarande så himla trött, men avkoppling är att sitta och sminka mig, tycker det är så himla skönt. Glad att du gillar mina sminkningar, tack! Ja du, en kvart på morgonen det kan antingen hjälpa eller stjälpa... förstår om du inte orkar med så tidigt på morgonen. Jösses Köpenhamn för bio, var bor ni? Det alternativet finns ju inte i min värld ha ha! Har aldrig varit i Köpenhamn, jo på flypglatsen och på ett hotell, men aldrig sett stan.

Juvia's Place

Tröttare än tåget i morse... var tvungen att kliva upp liiite tidigare än normal för att vi skulle börja lite tidigare på jobbet. Fokusvecka...