21 augusti 2019

Blandad kompott

Gör bara ett snabbt inlägg här. Är supertrött efter en otroligt hektisk jobbardag, sovit dåligt och känner mig allmänt sliten (det låter väl bra efter bara jobbat tre dagar efter semestern). Har använt typ en palett för varje färg... så samelsurium av paletter idag. Också ett glitter som jag fick på köpet från Blush Tribe när jag beställde The Paulina palette i somras. Grönt är det, har inget namn.




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Längs brynbenet samt i globlinjen: skuggor från BH Cosmetics Take Me Back To Brazil palette.
Inre halvan av ögonlocket: Ivy Lord från Make Up Addiction Cosmetics Holy Glow Fantasy Palette samt glitter ovanpå från Blush Tribe (grönt glitter, inget namn).
Yttre vrån: Dive In från Tarte High Tides & Good Vibes palette.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: från BH Cosmetics Take Me Back To Brazil palette.
Eyeliner: Ultra Precision Superliner Black från Loral.
Mascara: Hypnose från Lancome.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.







Fantastick Ametrine från Linda Hallberg Cosmetics.




Primer: Photo Finish Primerizer från Smashbox.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal.
Bronzer: O!Mega Bronze 104 Tan-Tastic! från Marc Jacobs.
Highlight: Orion från Anastasia Beverly Hills Aurora palette.
Blush: från BH Cosmetics Special Occasion Palette.
Mist: Makeup Fixer från Ofra Cosmetics.




Så, sängdags. Ovanligt tidigt när jag har ledig dag i morgon, brukar vilja sitta uppe. Men jag är så trött att jag orkar inte och jag ska upp lite tidigt för jag har en tandläkartid, jäkla typiskt, min första lediga dag efter semestern...

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Härliga färger! Hoppas du känner dig bättre. Jag har också varit väldigt trött och sovit dåligt. Nu har jag den långa jobbarhelgen framför mig, och jag ser inte alls fram emot det. Längtar till tisdag nu när jag är ledig nästa gång.

marinamake sa...

Tack! Jo då det är väl ingen större fara med mig, trött är man ju ständigt och jämt, sover dåligt gör jag var och varannan natt, så har det alltid varit. Min jobbarhelg är äntligen över, jag är alltid ledig på måndagen efter jobbarhelgen. Såå skönt. Nästa helg är ledig. Så i skrivandes stund är jag ledig i morgon, vet inte vad jag ska hitta på. Sminka kanske, ha ha. Vi har visst jobbarhelg samtidigt? Jobbar du också varannan helg?

Her Royal Highness Palette - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Dags att filma den andra paletten jag fick från Saints Angels Sinners. Hon skickade mig ju två och den andra filmade jag med igår.  Her Roya...