15 juli 2019

Neon Pink och Tan-Tastic

Så, här kommer en look med min Sephorashopping från tidigare idag. Har använt penslarna, Huda Beauty Pink Obsessions paletten och så klart Bronzern från Marc Jacobs. Den är som en dröööm i smööör. Så fin i konsistensen, doften och funkar perfekt i färgen, äntligen. Inte varje dag jag hittar en bra färg. Även om det sved lite i plånboken. Kommer att användas myyycket.



Ignorera min taskiga vinge... 


Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene samt NYX Jumbo Eye Pen Milk.
Under brynet: Grädde från Färg.
Samtliga övriga skuggor: från Huda Beauty Neon Pink Obsessions Palette.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Saphyre från Kat von D's Alchemist Palette.
Eyeliner: Super Colour Eyeliner 110 från Kiko.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.






Läppenna: Waterproof Lip Liner Brazen från BH Cosmetics.
Läppstift: 214 Ultra Violet från HM.



Ja, men vi tar det från en annan synvinkel...



Primer: Mattifying Base från Loreal.
Bas: 10H Wear Perfection Foundation Clair Light 22 från Sephora.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: O!Mega Bronze Tan-Tastic från Marc Jacobs.
Highlight: Saphyre från Kat von D's Alchemist palette.
Blush: Flamingo 937 från Sleek Makeup.
Mist: Makeup Fixer från Ofra Cosmetics.




Så, dags att jobba i morgon igen. 4 arbetsdagar kvar...

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så härliga färger!
Jag är ledig idag, tisdag. Har ju varit som en död sill min första vecka efter semestern. Även igår. Så får se vad jag orkar, pilla med sminket kanske? Får bara sån panik att jag måste utnyttja sommaren, så jag kan bli lite handlingsförlamad. Vädret verkar ok idag iaf. I fredags när jag var ledig var det jättevarmt. Då åkte jag in till stan. Kul att komma nånstans. Köpte inget kul, men jag lyckades hitta hårfärg som jag tror blir bra. (Ja grunnar fortfarande på mitt hår, har vit utväxt o det andra ser lite oranget ut, silverschampo funkar inte) Vill vänta lite med att färga det. Har blivit fegare på äldre dar.
...nu har du bara tre dagar kvar!

marinamake sa...

Ja första jobbveckan kan ju va slitig, trött är man. Åh jag känner också så där, att jag blir lite handlingsförlamad. Det är så mycket man vill/bör/ska/måste så det slutar med ingenting och så får man ångest. Tja min semester börjar ju i morgon (i skrivandes stund) ska bli fint i veckan som kommer har jag förstått. Det var på tiden. Jag slutade färga mitt hår förra hösten, har varit färgad i säkert 25 år, minst. Nu känner jag att jag inte vet vad jag ska göra i färgväg så jag skiter i det. Svart var det i många år, sen gick jag över till mörkt brunt. Nu är det mitt naturliga gråsprängda lite tråkigt. Funderar på nåt gråsilvirgt slingat kanske men jag vet inte.

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...