15 juli 2019

Sephorashopping

Så lite shopping från Sephora idag. Penslar är nåt som jag är så dålig på att skaffa. Anväder samma hela tiden. Man behöver väl egentligen inte så himla många olika, men ibland känner jag att jag inte har riktigt fullt sortiment. 

Två penslar från Zoeva, de har billiga och prisvärda penslar. Detta är två blendingborstar, en större och en lite mindre.

Huda Beautys Neon Pink Palette. Den är så otroligt läcker att jag inte vet vilken fot jag skall stå på. Köpte ju den oreanga för någon månad sen och kommer vilja ha alla tre. Finns ju en grön också. Sååå otroligt läckra.

En bronzer som passar min hudton letar jag i princip alltid efter. Har svårt att hitta någon som funkar, de är alltid för mörka och/eller orangea eller för mycket skimmer. Såg en tjej på Youtube  prata om denna och hon är myyycket blekar än mig, hon var helt lyrisk över denna så jag tänkte att den borde ju passa mig också då, om den funkar för henne som är ljusare än mig. Mickael Kors O!Mega Bronze Tan-Tastic. Dyr som attan men innehåller nästan två gånger så mycket produkt som de flesta andra likvärdiga i samma prisklass. Den är stor som en tallrik ;-)




Doftar dessutom fantastiskt.


2 kommentarer:

Lotta L sa...

Fina grejer du köpte!
Penslar är jag också dålig på. Har ju en del, men absolut inga kvalitetsborstar. Bronzer använder jag aldrig. Äger ingen. En annan sak jag inte heller använt är highlighter. MEN. Nu testar jag, och jag tycker det är lite kul. Jag har nämligen en gammal mineralfoundation från Yves Rocher, köpt för X antal år sedan. Man fick en kabuki borste till när man köpte foundationen, och den var jättebra ända tills alla stråna ramlade av. Men foundationen...gick inte att använda. Alldeles för ljus, dessutom skimrig. Har försökt använda den på ögonen. Men den har mest bara legat i en låda. (Slänger ju inget) Så kom jag på för nån dag sedan att jag kunde testa den som highlighter! Och det känns plötsligt lite kul.
Får se om jag avancerar till bronzer...

marinamake sa...

Skimrig foundation låter ju konstigt, vem vill skimra i hela fejset liksom?? Test bronzers från Make Up Revolution. Har hört att de ska vara riktigt bra, och de kostar ju inget, så man behöver inte bli ruinerad för att bara testa. Jag slänger heller sällan saker... kalla mig hoarder ;-)

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...