12 januari 2019

mera Färg...

Så var det dags för jobbarlördag. Och om jag hade vetat innan jag drog till jobbet vilken dag det skulle bli, så hade jag nog dragit täcket över huvudet och somnat om. Vi har varit tre personal, optikern sitter ju mest instängd i rummet och gör undersökningar. Återstår jag och en tjej till ute i butiken. Och jääädrans vad mycket folk... vi har gnott som galningar, sålt, sålt och sålt. Farit runt som skållade råttor. När det väl lugnade ner oss, tittade vi på varandra och bara garvade... vad ska man göra. Kändes som jag haft huvudet i en centrifug när allt var över. Men det var kul ändå, det flöt på och vi var nöjda med försäljningen när jag gick hem vid vid sextiden. Min stackars kollega fick stanna till stängning vid åtta.

I allfall så var jag sååå himla trött när jag vaknade i morse. Eller snarare, jag höll inte på att vakna alls. Sovit superdåligt och kände mig grinig och var inte alls pepp på att jobba. Little did I know...så det var tur att det blev en sån dag som det blev, för jag hade inte tid att känna efter. Men det syns på bilderna hur trött jag är, tycker jag. Plufsig, blek och allmänt sliten. Blääh.



Återigen har jag haft en "gråtdag". Eller "gråtmorgon" snarare. När jag är färdigsminkad börjar tårarna att rinna och sminket försvinner i yttre ögonvrån. I morse blev det inte lika mycket som det brukar och jag lyckades hejda tårarna och få det att sluta innan jag var helt "kal" i yttre vrån, men en liten lucka blev det ändå som jag fick "laga" sen.



Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Samtliga skuggor från Färg: 
Nougat
Peppar
Choklad
Vitsippa
Glitter mitt på ögonlocket: Glitterig eye duo 07. Iridecent från Sephora.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Too Faced Prismatic Highlighter Blinded by the light.
Eyeliner: Tattoo Liner Trooper från Kat von D.
Mascara: Double Up Volumizing Mascara från Ardell.
Bryn: 24 Hour Super Brow Medium Brown från Kat von D.







Läppstift: Color Riche 362 Crystal Cappucino från Loreal.



Primer: Step 1 Skin Equalizer Smoothing Primer från Make Up For Ever.
Bas: Studio Fix Fluid NC15 från MAC.
Puder: Lock-It Setting Powder Translucent från Kat von D.
Highlight: Too Faced Prismatic Highlighter Blinded by the light.
Bronzer: Milk Chocolate Soleil från Too Faced.
Blush: Argan Wear Blush Rose från Physicians Formula.



Jobbardag i morgon igen, vi får se hur det går då...


Inga kommentarer:

Juvia's Place

Tröttare än tåget i morse... var tvungen att kliva upp liiite tidigare än normal för att vi skulle börja lite tidigare på jobbet. Fokusvecka...