20 november 2018

Remains - the Color Apothecary

För kanske ett år sedan eller nåt sånt beställde jag lite pigment och annat från The Color Apothecary. En sight jag upptäckte tack vare Instagram. Beställde på ren chans eftersom jag inte hade en aning om kvalité och service. 

Fick vänta ganska länge men grejorna kom, superfint förpackade med gulliga små meddelande i. Grejorna är otroligt fina, väl pigmenterade och fina färger. Just det här pigmentet jag använt idag är lite flygigt, så blir bäst om man pressar på det med fingret. Har haft en del kontakt med tjejen som har sighten via Insta och fått superfin service.

Nåja, nu så har jag inte använt grejorna på länge så idag fick jag ett ryck och tog fram den som är min favorit, Remains. Ett pigment med rödaktigt bas som har ett blått skimmer i sig, glittrar otroligt och blir nog fint om man lägger en bas under i tex svart eller blått eller nåt liknande. 




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion samt över rörliga delen av ögonlocket Vivid Brights Creme Colour Bad Blood från NYX.
Under brynet: Your Capable  från Make Up Revolutions What You Waiting For? palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen samt i yttre vrån: skuggor från Morphe Brushes 35P Plum Palette.
Över rörliga delen av locket: Remains från the Color Apothecary.
Highlight i inre vrån: blå delen av Sleek Makeups Distorted Dreams palette.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: False Lashes Extreme Black från MAC.
Bryn: 24 Hour Super Brow Medium Brown från Kat von D.






306 Mauve Me Matte från Viva la Diva.



Bas: CC Color Correcting & Blurring Primer från Lumene.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Murumuru Butter Bronzer från Physicians Formula.
Blush: Powder Blush Dirty Plum från MAC.



Och är kommer par nummer två av mina nya glajjor. Pilotmodell från Vasuma. Kommer bli en favorit. Har länge saknat att ha en lite mer neutral, silvrig och tunn båge då nästan alla andra jag har är kraftigare och mer utstickande. Ville ha nåt som syns lite mindre.



De va de hele!

Inga kommentarer:

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...