04 februari 2018

Rosa fredagssmink

En slitsam helg är till ända. Vi flyttade hela min gubbes bohag till ett magasin i går. Åkte hemifrån klockan sju, kom hem tio på kvällen. Kånkat och burit, slitit och släpat heeela dagen, plus suttit i lastbilen två vändor fram och tillbaka mellan Uppsala och Gustavsberg. Var totalt slut när vi kom hem igårkväll. Men vi tog en dusch. åt lite och sen skålade vi med lite bubbel. Lite firande att vi ändå är sambos på riktigt nu. Idag söndag har vi försökt stuva och fixa och dona för att få in de prylar han ändå måste ha här. Kläder, skafferivaror och allt möjligt annat. Vi är inte färdiga ännu, men det börjar närma sig.

Så nåt smink har det inte blivit i helgen, sitter här nu med en otrolig träningsvärk i vader och armar efter allt springande i trappor och bärande trött och sliten. Det är sällan jag sminkar mig på helgerna, bara om jag skall göra nåt särskilt. Men hur som helst, här kommer fredagens smink. Blev inte alls nöjd med detta. Blev liksom smutsigt om ni förstår vad jag menar. Har känt mig lite oinspirerad på sistone när det gäller sminket. Kan liksom inte komma på någon rolig kombo eller nåt nytt. Men men. det kommer väl så småningom.Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Under brynet: Creme Brulee från Wet n Wild.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Sophisticated från Make Up Store.
Inre halvan av ögonlocket:  m/s Life från Make Up Store.
Yttre vrån: Carbon från MAC.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC samt Glitter Eyeliner Jem från BH Cosmetics.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.
Mascara: In Extreme 3D Diamension Black Lash Mascara från MAC.
Primer: Mattifying Primer från Kicks.
Bas: All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation Shade 2.0 från Urban Decay.
Puder: Lock-It Setting Powder Translucent från Kat von D.
Bronzer: Earth Powder 51 från Nouba.
Highlight: Candlelight Glow Rosy Glow från Too Faced.
Blush: Floral Blush Duo Cheek Color Honolulu Hideaway från BH Cosmetics.Läppglans: Led Lipgloss Stucco från Make Up Store.

Den här slitna kroppen med huvudvärk högst upp ska gå och lägga sig nu. Så att jag orkar ta mig till jobbet i morgon.

Sminka lugnt!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Ja det är jobbigt att flytta! Försök ändå ta det lite lugnt så du inte blir dålig igen.
Sminkinspirationen kommer nog tillbaka! Får jag föreslå grön-turkost-blått?
Gillar läppfärgen här väldigt mycket!

marinamake sa...

Lotta! Ja det är superjobbigt. Har flyttat mååånga gånger i mitt liv. Och de läre bli en gång till, eftersom vi letar ett hus att flytta till. Vi får se när vi hittar ett. Jodå, inspirationen brukar ju komma och gå, så det är bara till att vänta tills den infinner sig. Läppfärgen är fin, tack, men jag föredrar ju egentligen läppstift. Men ibland så får jag ett ryck och använder läppglans. Visst kan jag göra en grön-turkos-blå... ska tänka ut nåt ;-)

Just Spotted The Lizard - OPI

Detta är lacket som sitter på mina naglar i skrivandets stund. Just Spotted The Lizard från OPI. Tyvärr lyckas jag inte fånga det duokroma ...