20 oktober 2017

United In Pink

Jag tänkte att jag skulle vara med och ge ett rosa bidrag till Helenas United In Pink vecka. Gå in och läs, hon informerar och upplyser om cancer och allt möjligt som har med det att göra. Gå gärna in och följ Karin som är drabbad och som öppet delar med sig om sin kamp, stötta henne och bli upplyst. 

Mitt bidrag är ett neonigt lack från China Glaze, Pink Voltage och har även duttat lite prickar i form av Point Me To The Party också från China Glaze. Bidde lite risiga bilder... man ser inte texten. Ja ja...







Som sagt, neonrosa... burkar mest använda såna här färger på sommaren, men nu var det ju för en god sak så... Sitter inte helt bra det här lacket, flagar fort. Men det gör de flesta neonlack på mig så det var ju inget nytt. Annars så ... gillar´t!

2 kommentarer:

Helena / Lacky Corner sa...

Vad kul att du är med på vår temavecka! Pink Voltage ser ju helt underbart ut och jag som har en flaska som är alldeles otestad :)

marinamake sa...

Helena! Så klart vill jag vara det! Då måste du ju testa... ;-)

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...