21 september 2017

Sommarens inköp - Paletter & Rouge

Lite inköp har det blivit under sommaren. Inte allt på en gång, lite då och då. Mycket på rea, lite budgetsmink och så lite mera lyxigt från mera high end.




Mitt första inköp från Morphe, har aldrig haft något därifrån tidigare. Två paletter fick det bli. Ovan 35P Plum Palette.



Och här kommer 35D Dark Smokey Palette. Älskar båda två och kommer förmodligen att skaffa någon till så småningom. De har mer färgglada paletter också, och de är jag ju en sucker för.




Ett par stycken nya paletter från Make Up Revolution har det också blivit. Har många därifrån och måste säga att för den pengen de kostar så är det väldigt prisvärda. Lite blandad kompott så klart, men överlag bra kvalité för liten peng. Ovan är Chocolate Love paletten.



Och detta är Death By Chocolate paletten.



Tre stycken shimmer/glitter från Sigma Beauty. Detta är också första gången jag äger något från Sigma. Har testat dessa en gång. Lite svårhanterliga, flygiga och svåra att få på plats. Jag hade fint glittershimmer precis överallt. hela ansiktet, håret plus halva badrummet. Men fina är de!




Mina första rouger från Sleek Makeup, äger tidigare ett antal av deras ögonskuggspaletter. Bilderna gör inte färgerna rättvisa, dessa är mycket knalligare i verkligheten. Ovan är 937 Flamingo.



Och detta är 936 Pixie Pink. Superfina rouger båda två.

Inga kommentarer:

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...