11 september 2017

Grönt med Coastal Scents

Har haft haft två lediga dagar nu, söndag/måndag. Tog mitt pick och pack och åkte till gubben i Gustavsberg efter jobbet i lördags. Förmodligen sista gången jag har möjlighet att åka dig. Mitt schema har ändrats på ett sånt sätt att jag kommer inte kunna åka som jag brukar för att tiden där blir för kort så det kommer inte vara värt bensinpengarna. Har försökt ha ett snack med chefen för att ev. få den där enda dagen, som ställer till det, ändrad. Men se det gick minsann inte. Väldigt irriterande. Så i fortsättningen får gubben åka till mig varannan helg, jag kan inte komma till honom och vi kan följaktligen bara ses varannan helg istället för tre helger av fyra som vi har haft det hittills. Ännu mer irriterande. Att jag var ledig idag så att jag faktiskt kunde stanna hos honom ett par nätter var bara tillfälligt, i övergången mellan gamla och nya schemat. 

Innan jag åkte hem idag drog jag på mig lite face... brukar ju för det mesta gå helt osminkad på min lediga tid, men jag hade lite ärenden på vägen hem och ville inte se helt grå ut. Så lite smink blev det.




Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Längs brynbenet ovan globlinjen: skugga från Blushed Neutrals paletten från BH Cosmetics.
Inre halvan av ögonlocket: skugga från samma palett som ovan.
Yttre vrån: Kiwi Green samt Dark Golden Olive från Coastal Scents Fall Festival Palett.
Eyeliner: Lindex eget märke.
Mascara: Lindex eget märke.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.



Primer: CC Color Correcting & Blurring Primer från Lumene.
Bas: Infallible Stay Fresh Foundation 24H 120 Vanilla från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Chocolate Soleil Medium/Deep från Too Faced.
Blush: från Blushed Neutrals paletten från BH Cosmetics.
Highlight: Chamois Nude från Coastal Scents Fall Festival Palett.



Läppstiftet jag hade på är samma som ni såg i inlägget innan, Valentina från LA Splash. Men, efter att jag sprungit lite ärenden så hamnade jag (händelsevis) vid MAC-disken på Åhléns. Stod där och tittade på deras limited edition Metallics Lipstick vad de nu heter för nåt... hur som helst så tyckte tjejen vid disken där att jag skulle testa en av dem ovanpå mitt befintliga, de funkar ju också som topcoats. Testade den lila, Royal Hour tror jag den heter, skitsnygg ovanpå men passade ju inte till mina ögonskuggor. Nåja, jag var ju bara på väg hem, så det spelade ingen roll.

Inga kommentarer:

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...