10 augusti 2017

Modern Renaissance - yngsta dottern

Har varit ensam hemma hela dan tillsammans med yngsta dottern. Gubben har åkt hem till sig bara över natten, kommer tillbaka i morgon igen och äldsta jobbar. Jag har varit ute och sprungit, lååångt. Faktiskt lika långt som ett halvt maraton, 21.350 meter... en halvmara är 21.097. Kom hem och var såå fruktansvärt mör och stel. Nåväl, efter lite mat och massor av vatten så ville min yngsta att jag skulle sminka henne, jag var så slut att jag fick sätta henne på vår toastol (bäst ljus i badrummet) och ta en köksstol till mig själv att sitta på framför henne...
Har använt skuggor från Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paletten. Blixten har tyvärr ljusat upp det hela, så detta är mörkare i verkligheten.Hon har ett eget Matte Liquid Lipstick Lovely från Anastasia Beverly Hills som hon har applicerat själv. Det har hon också gjort med brynen och mascaran. 


Detta är mer än vad hon normalt använder ... så klart, hon är femton. Men hon tycker det är roligt när jag gör saker lite utöver vad hon normalt använder själv.  Mammas bäbis... :-)

Sen tog jag mig samman och gjorde en sminkning på mig själv också, fattar inte varför, jag var så slut att jag knappt orkade stå... blev inte nöjd heller... men men, bilder kommer i nästa inlägg.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Superfint! Och så söt hon är!

marinamake sa...

Lotta! Tack snälla du... tja, hon är väl mammas ögonsten ;-)

Royale - Jolie Beauty

Så kom första jobbardagen efter semestern. Den värsta dagen på hela året om ni frågar mig. Och för mig särskilt nu när vi precis har köpt h...