12 februari 2017

Magic Spells

Så min jobbar helg har kommit och gått, nåja nästan i alla fall. Har fortfarande måndag kvar, men det är ändå skönt när man kommit så långt att man avklarat lördagen och söndagen. Känns alltid lite tungt att jobba hela helgen... fredag, lördag, söndag och måndag. Tar på krafterna. Hur som helst... jag försöker alltid pigga till det med lite knalligt smink, glitter och hela baletten. 

Så det här är gårdagens smink, slog till på en riktigt grön knallig. Har glitter under ögat, syns som vanligt inte på bilderna.
Bas för skuggorna: Wet n Wild Take On The Day Eyeshadow Primer samt över rörliga delen av locket Pro Longwear Waterproof Colour Stick Ever Evergreen från MAC.
Under brynet: 016 Coconut Shake från Loreal.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Dragofly från Make Up Geek.
Över hela rörliga delen av locket: pigment Magic Spells från MACs Archies Girls kollektion.
Dutt i inre vrån: Reflets Verts från Peggy Sage.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Glitter under ögat: Diva Star från Mist.
Mascara: False Lashes Mascara från MAC.
Bryn: Brow Definer Medium Brown från Anasasia Beverly Hills.

Detta är en mix av Kat von Ds Everlasting Liquid Lipstick Underage Red som är ett tomterött läppgunk och ovanpå det har jag lagt MACs Vamplify lippgloss Acting On Impulse som är mörkt kallgrön. Det gröna läppglanset är sååå coolt i sig, men om man inte vill vara grön på läpparna så blir den supersnygg att lägga ovanpå andra färger.Primer: Studio Secrets Professional smoothing resurfacing primer från Loreal.
Bas: Liquid Foundation Milk från Make Up Store.
Puder: Perfect Loose Powder från Isadora.
Bronzer: Radiant Lights Glow från Make Up Revolution.
Highlight: Wonder Powder Sinai från Make Up Store.
Blush: från BH Cosmetics Glamorous Blush palette.
De va de hele!

Inga kommentarer:

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Well hello alla, här kommer min första sminkning på fyra veckor. Min semester är slut och nu kommer det att komma mera. Det här är från igå...