09 januari 2017

Midnight Sky - Blå Måndag

Dags att vara med på Emelies Blå Måndag igen, var väldigt länge sedan jag deltog nu. Jag är irriterad på kameran som jag använder, supersvårt att få till vettiga bilder, särskilt nagellacksbilder. Går lite lättare med sminket men även där håller jag på att bli tokig ibland. Kameran är min dotters, eftersom min egen har givit upp. Det är en billigare inte så avancerad kamera och jag är ju dessutom inte nåt tekniskt geni, så näee det blir inget bra och jag har lite tappat sugen på att försöka göra några nagellacksinlägg. Men... Jag fick ju faktiskt en ny dator i födelsedagspresent häromdagen. Min gamla håller på att packa ihop totalt. Och då ger det mig en chans att kanske ha råd att skaffa en egen ny kamera, jag vet inte. Men nu kan jag ju stryka datorn från listan. som ju kändes viktigare att ha.

Nåja, här är iallafall mitt bidrag till Blå Måndag, 892 Midnight Sky från IsaDora Holographic Nails. Fint glittrig i en mörkblå bas, verkligen som en stjärnhimmel en kall vinternatt.

Tyvärr envisas IsaDora att ha såna där "Wide Brush"-borstar i sina flaskor. Jag avskyr dom. Och i just den här flaskan var borsten spretig, fick ta till saxen och frisera till den lite för att inte kladda överallt.

Nåja, borsett från det så gillar jag IsaDoras lack.

6 kommentarer:

Lottsky sa...

Superfint - är det holografiskt glitter i lacket, ser nästan så ut. =)

marinamake sa...

Lottsky! Jag det är det, superfint!

makeupbyblowfish sa...

Alltså hallå hur har jag kunnat missa detta lack?! Det var ju hur snyggt som helst.. Fan ta dig haha!

Jag köpte/fick en ny kamera inför bröllopsresan som jag använde till dagens naglar och jag måste säga att jag är sjukt nöjd. Den är lätt men ändå avancerad. Den var dock dyr. Men jag kan tipsa om att Nikon har bra kompaktkameror :)

Anki Engström sa...

Urläckert gnistrande.

marinamake sa...

Emelie! He he... kul om jag kunde va först med nånting ;-), finns nog fortfarande kvar att köpa tror jag nog. Tack för tipset om kamera... ska absolut kolla över det, skulle verkligen vilja ha en som är lite bättre!

Anki! Japp superläckert!

mymixednailpolish.blogspt.com sa...

så himla läckert!!!

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Well hello alla, här kommer min första sminkning på fyra veckor. Min semester är slut och nu kommer det att komma mera. Det här är från igå...