09 januari 2017

Colourpop Cosmetics

Har gjort lite inköp på sistone... här är en av dem. Min första order från Colourpop Cosmetics. Lite inspirerad av att testa detta märke av Emelie, efter att hon skrivit om de produkter hon beställt därifrån på sin blogg, makeupbyblowfish. 

Helt impad över hastigheten på leveransen! Tog mindre än två veckor från USA till mig. Ser verkligen fram emot att testa detta i en riktig sminkning. Såååå läckra! Inte särskilt dyra heller, det var visserligen lite rea på sidan, tror jag betalade typ 5 dollar per styck, men de är inte dyra annars heller.
Beställde hur som helst sex olika skuggor och två gel liners. Skuggorna är i en lite svampartad konsistens i burken, mjuk, smörig och som siden i känslan, helt fantastiska. Pigmenteringen är helt otrolig. Nu har jag ännu så länge bara testat på handen, men jag är övertygad om att det blir helt super även på ögonlocket. Helt fantastiska färger (i mitt tycke).

Swatcher gjorda direkt på huden, ingen primer under.


Bae


Coconut


Dare


Porter


Lace


Telepathy


Gel liners: No Shame till vänster och DTLA till höger.


5 kommentarer:

makeupbyblowfish sa...

Åh ja! De är så fina!! Mitt tips är att använda fingrarna att applicera, då får du absolut bäst pigmentering! Men det går också bra med hårda syntetiska borstar, jag har använt mig av Real Techniques deluxe crease brush. Om några dagar kommer mitt inlägg ut om vilka skuggor jag köpt.. :D

marinamake sa...

Emelie! Tack för tipset! Ser fram emot att se dina skuggor!

Emma P sa...

Ska absolut klicka mig in på sidan och kolla lite, de ser kanonfina ut!

Emma P sa...

Ska absolut klicka mig in på sidan och kolla lite, de ser kanonfina ut!

marinamake sa...

Emma! Gör det, jag är helt såld, då är såå läckra!

Royale - Jolie Beauty

Så kom första jobbardagen efter semestern. Den värsta dagen på hela året om ni frågar mig. Och för mig särskilt nu när vi precis har köpt h...