04 april 2016

Blå Måndag hos Makeupbyblowfish

Dags för Blå Måndag hos Blowfish igen. Jag har lite tidsbrist för att hinna med, så jag ordar inte så mycket.

Detta är i alla fall ett lack från Loreal. Tror att det var ett limited edition lack för ett par år sedan. De släppte några lack som ska någon sorts "Jeans effect" . Det betyder att det torkar knottrigt på naglarna. Jag vet inte varför just knottror skulle vara jeansaktigt... jeans är väl ändå inte knottriga??

Hur som, så har jag svårt för all former av knottriga, sockriga och skrovliga ytor på nagellack. Klarar inte av att känna känslan när jag tar på mina naglar, vilket jag så klart inte kan låta bli att gör då. Det känns som det brukar när man råkat sabba nagellacket och mosat det... gillar inte. 

Jag har dragit på två varv Seche Vite bara för att få bort känslan lite och då blev det bättre. Anyways så är namnet Azur Salopette.





Nedanstående bilder är tagna utan blixt, som ni kan se. Då blir färgen kanske lite mer verklighetstrogen, aningens mörk möjligen. Men lite mer jeansblå då kanske.





De va de hele!

4 kommentarer:

Lottsky sa...

Gillar inte heller "knöggliga" lack. Men gillar nyansen på det här. :)

marinamake sa...

Lottsky!Näe de är inget vidare... Men vårig färg ändå!

annkicki sa...

Har också svårt för det skrovliga, utom coral och pool crush. Men en fin färg var det på det hele;)

marinamake sa...

Anki! Jaa, jag förstår liksom inte vitsen när man alltid strävar efter släta snygga naglar.

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...