23 mars 2016

Chrome och Cabernet






Ordar inte mycket om detta.. är helt slut, har verkligen varit såå himla trött idag. Har tränat mycket de senaste fyra dagarna. Och det i kombination med min lågkalorikost jag äter just nu, gör ju att man blir lite orkeslös. Dessutom fick jag inte sova som jag skulle i natt, lite tjafs med dottern som sov hos en kompis och det var ett messande fram och tillbaka halva natten. Suck. Kom hem sent från jobbet, så nu är det bara till att stupa i säng.

Hur som helst så grävde jag fram en gammal skugga från Make Up Store i morse. Chrome, en silvrig/grå skugga med lila toner i. Supersnygg i burken (lös skugga) men tyvärr kommer den lila tonen inte fram så tydligt när man applicerar den. Men jag gillar den ändå. Har inte använt på åratal.




Primer: Eyeshadow Primer från Lumene.
Highlight: Fine China från H&M.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Beaver från Make Up Store.
I globlinjen och yttre vrån: Carbon från MAC.
Mitt på locket: e/d Chrome från Make Up Store.
Dutt i inre vrån: rosa skugga från Microshadow Trio Flash Sparkling från Make Up Store.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Kajal: Gel Liner Black från Maybelline.
Mascara: The Rocket från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.




Primer: Nude Magique Blur Cream från Loreal.
Bas: Nude Magique Cushion Foundation från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser: Milk Chocolate Soleil light/medium från Too Faced.
Highlight: Wonder Powder Sinai från Make Up Store.
Rouge: Powder Blush Sketch från MAC.





För några veckor sedan beklagade jag mig över att tre av mina läpphybrider från House of Beauty blivit härskna. Skrev även om detta på Instagram. Jag tror det tog 30 sekunder från det jag publicerat på Instagram så hade jag respons från dem om detta, och vips så fick jag tre nya sänt till mig. Det kallar jag service. Tror aldrig jag fått hjälp så snabbt. En av de nya färgerna jag valde är denna. Überläcker om du frågar mig. Lite svår att applicera jämt, vill gärna bli flammigt. Men skitsnygg ändå!

Läppenna: Currant från MAC.
Liphybrid: Cabernet från House of Beauty.





Jag har gjort ett försök att matcha mina naglar med sminket i morse, gick ju ganska bra tycker jag. Kommer ett inlägg om nagellacket med. China Glaze.





Inga kommentarer:

The Smoky Palette - Beauty Bay

Så här kommer fredagens look. Jag jobbade sent, stängning i butiken. Det var ju fredag så jag slog till på lite glitter i looken.  En ny pal...