10 december 2015

Houdini med glitter

I morse var jag som sagt uppe tidigt... hade morgonmöte innan öppning. så klockan ringde 05.20. Tröttare än tåget, eftersom jag aldrig i hela mitt liv kan lära mig att lägga mig i tid. Nåja, jag stressar som en tok för för att hinna få på sminket och fixa mig. Äter alltid halv frukosten hemma, vilket innebär en tallrik med fil och müsli. Kastar i mig filen medans jag studsar runt och försöker få på mig nylonstrumpor, kjol och allt annat. Säger hejdå till ungarna och rusar ut till bilen. Åker ca tio minuter när jag kollar på klockan i bilen och hajjar till ... va fasen, jag har dragit hemifrån en halvtimme för tidigt!! Tyyypiskt mig, fullständigt hjärnsläpp. Såå stressad att jag nästan fick upp filen när jag väl satt mig i bilen och lugnat ner mig lite... och så var det helt i onödan. Hade kunnat göra mig i ordning lite mera i lugn och ro hemma innan jag drog. Andra halvan av frukosten som jag alltid tar med mig till jobbet, macka och kaffe, fick jag äta på jobbet då. Fast jag inte hade behövt. Dubbelsuck! Satt ute i bilen en stund när jag kommit fram, hade ingen list att gå in för tidigt. Tills en kollega såg mig och undrade vad det var för "lodare" som satt där och halvsov, he he... tja, hörrni, rivstart blev det. Sen har det fortsatt i det tempot hela dan, så  nu är  lilla jag lite sliten.

Meen, det viktigaste av allt jag fick på mig sminket i alla fall. Fota helhetsbilden hann jag inte, av anledning som ni ser ovanför här he he. De bilderna fick jag ta när jag kom hem.
Bas för skuggorna: Beauty Base Eyeshadow Primer från Lumene.
Highlight: m/s Vanilla från Make Up Store.
I globlinjen: Cocoa Bear från Make Up Geek.
Inre vrån: Houdini från Make Up Geek.
Yttre vrån: Corrupt från Make Up Geek.
Glitter: ovanpå Houdini, duttat från en glittermascara Volume Million Lashes Top Coat från Loreal.
Dutt i inre vrån: grön skugga från E.l.f Eye Transformer.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Mascara: The Rocket från Maybelline.
Kajal: Gel Liner Black från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasi Beverly Hills.
Primer: Blur Primer från Kicks.
Bas: 10HR Wear Perfection Foundation Clair Light 22 från Sephora.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser: Universal Complexion Palette Teinte Universelle från Yves Rocher.
Highlight: Highlight Powder från H&M.
Rouge: Worship från Face.
Man skulle kunna tro att jag använt samma läppstift i flera dagar nu, men det har jag inte. Ett nytt varje dag, väldigt lika färg. Försöker köra mycket rött nu inför julen.

Läppenna: Russian från Make Up Store.
Läppstift: ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil 520 Light It Up från Maybelline.

Kaosdag... så nu somnar jag ovaggad.

Natti!

1 kommentar:

Anonym sa...

Riktit läcker kombo.
Kramis.Jennie

Just Spotted The Lizard - OPI

Detta är lacket som sitter på mina naglar i skrivandets stund. Just Spotted The Lizard från OPI. Tyvärr lyckas jag inte fånga det duokroma ...