18 november 2015

Starboard och Nfu Oh 054 - Grön Onsdag

Ledig dag idag. Så klart har jag däckat i förkylning igen. Det är inte mer än ett par månader sedan jag var hemma i två veckor i en ovanligt seg långdragen förkylning. Blääh. Jag får släpa mig till jobbet ändå i morgon, har inte råd att vara hemma igen. 

Nåja jag orkade iallafall byta nagellack, när jag ändå bara satt i soffan och såsade... Det är ju Grön Onsdag hos Karin på Vacker&Underbar idag. så jag tänkte jag skulle vara med där igen. Var ett tag sen sist.

Jag har inte supermånga gröna lack, men jag grottade fram två stycken som jag inte använt på länge. För attt jag inte tycker att den gröna från China Glaze är så fin. Gjorde ett försök att hotta upp den lite med lite flakelack från Nfu Oh.


Lite taskig lackning, som vanligt... jag suger på detta. Mina naglar är sämre än någonsin dessutom, skivar sig långt ner på halva nageln. Nån som har nåt tips?? Jag har ätit Silica i snart ett år, men det händer inte ett skit med naglarna. De blir så tunna och utmattade att jag får klippa ner dem så fort de börjar växa minsta lilla. Suck!Härlig onsdag önskar jag er alla!

Just Spotted The Lizard - OPI

Detta är lacket som sitter på mina naglar i skrivandets stund. Just Spotted The Lizard från OPI. Tyvärr lyckas jag inte fånga det duokroma ...