14 april 2014

Frostbite - China Glaze

Så här kommer lite naglar (läs; stumpar)... Jag upptäckte att H&M börjat sälja lack från China Glaze. Och de kostar bara 69:-,  jag tror de brukar ligga på runt hundringen annars. De har inte jättemånga färger om man jämför med vilket utbud det finns i färgväg från China Glaze. Men, bättre än inget. China Glaze är ett i mitt tycket helt okej märke. Och som sagt supermånga fina färger. Jag högg i allafall denna blå, som lyser lång väg. Superhärlig blå färg om ni frågar mig. 
Så denna blå är alltså den som suttit på mina naglar senaste tre, fyra dagarna. Idag var jag och simmade med mellandottern och då började det lossna när jag låg i blöt så länge... ;-) men det var dags att byta färg hur som helst så det gjorde inget. 
Alla bilder utom den näst sista är tagna i solsken och färgen ser som vanligt mycket ljusare ut på bilderna än vad den är i verkligheten. Den är mycket mer knallblå, nästan neonig... om nu blå kan vara neonig. 

Vilken färg ska jag måla på härnäst tro... hmm, Karin har sin "gröna onsdag", kanske nåt grönt igen .. hade grönt innan denna blå... hmm vi får se...

Inga kommentarer:

Royale - Jolie Beauty

Så kom första jobbardagen efter semestern. Den värsta dagen på hela året om ni frågar mig. Och för mig särskilt nu när vi precis har köpt h...