11 augusti 2013

Yum Gum

Gokväll alla! Jobbarhelgen är över... har ledig dag i morgon, skööönt. Idag har det varit soft ändå, vi var två som jobbade så vi bestämde att dela på dagen, hon tog förmiddagen och jag eftermiddagen så det blev bara en halv dag var, lugnt och skönt.
 
Igår kväll blev det ny färg på naglarna.... yngsta dottern fick välja. Det blev Yum Gum från från Color Club. Den här typen av rosa är inte min färg alls egentligen. Har säkert frestats att köpa den för det var på rea eller nåt... kommer inte ihåg.

 
 
 

 
 
I verkligheten är den faktiskt inte alls så här pastellig, utan lite mera mörk åt grisskära hållet, med en aning neonig ton faktiskt.


 
 

 
Dessutom upptäckte jag, när jag satt och lackade, att det doftade bubbelgum. Står inget på flaskan om den har en doft i sig. Men gott luktade det i alla fall.


Apropå bubbelgum höll jag på att diskutera nåt med mina ungar, vad det nu var, häromsistens. Då nämnde jag ordet "bubbelgumsrosa", och dom fattade ingenting... vad är det, undrade dom? Jag tyckte att det var en självklarhet att fatta vad bubbelgumsrosa är för färg... men det tyckte inte dom. Tja, men som Bugg, ja alltså tuggummit alltså... finns ju inte längre men det är det man tänker på när någon säger bubbelgumsrosa. Nu för tiden är ju färgämnena borta från tuggummina... väl? Generationsfråga uppenbarligen... alla i min ålder fattar vad jag pratar om , men mina ungar fattar inte... och själv har jag inte tuggat tuggummi på flera år, fixar inte det längre...

2 kommentarer:

roxcat sa...

Och jag älskar färgen på det här lacket! Men så är jag lite fast i 80-talet också =)

marinamake sa...

Roxcat! Japp den är underbar! Hm tja den kanske är lite 80-talig... been there done that!

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...