07 december 2009

Den glömda eyelinern...

Mina naglar är silvriga... så jag tänkte att det fick bli lite silver i sminket. You know me... matchningsnörden ;-)! Resten av färgerna valde jag därför att jag har köpt en ny eyeliner från MAC som jag ville testa. Den är plommonlila. Jaa, men sen när jag kom så långt som till eyelinern så hade jag hunnit glömma den nya eyelinern och ryckte åt mig min gel eyeliner från MUS av bara farten. Så när jag lagt den så kom jag på att jag ju faktiskt ville testa min nya... är man vimsig eller är man vimsig?!

Som vanligt är sminket på bilderna mycket blekare än i verkligheten, ni får mörka ner det ett antal grader i era huvuden.




Bas för skuggorna: Eyefix från Face.
Inre vrån: c/s Silver från MUS.
Mitt på locket: 340 Light Pink från VLD.
Yttre vrån: 665 Rumour från VLD.
Highlight: 641 Silver från VLD.
Eyeliner: gel eyeliner black från MUS.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: Pulse Perfection från Maybelline.


Primer: Smashbox Photo finish foundation primer.
Bas: Liquid Foundation från MUS.
Puder: löst puder från MAC.
Highlight: Wonder Powder Sahara från MUS.
Rouge: Blush on Bubble nr 52 från Nouba.



Läppenna: Cranberry 53 från IsaDora.
Läppstift: 380 Deep Plum från Maybelline.



Suck, inte fick jag till frisyren lika cool idag heller... fattar inte hur hon gör. Min frissa får till luggen så där blank och slinking så att den bara slänger när man rör på huvudet. När jag försöker så blir den stel och frissig och bara sprötar åt att håll. Nåja, idag har jag investerat i en ny plattång, jag hade tänkt att den skulle "work wonders" om ni förstår. Ha ha dessutom är den LILA och har strass på sig, aaa men ni fattar, det kan ju inte bli nåt annat än bra! Ska banne mig ta en bild och visa er för den är supersnygg! (Kan en plattång vara snygg??).

Åh jag höll på att glömma berätta! Idag när jag kom hem hade jag jag fått ett erbjudande från bostadsbolaget här i komunen. En trea som jag anmälde intresse till för inte så länge sedan. Jag är på fjärde plats, så tre före mig måste alltså tacka nej. Den här gången är det dock lite mer snabba ryck, senast onsdag halv tolv måste man ringa och tacka ja eller nej, vilket innebär att jag bara har i morgon på mig att titta på lägenheten. Jag ringde genast till personen som stod på lappen och ordnade så att jag kunde komma direkt i morgon efter jobbet. Slutar tre imorgon och det ligger två minuters promenad från jobbet så jag går direkt dit då. Hon berättade att jag hittills var den enda som ringt för att vilja titta, och tiden går ju ut på onsdag förmiddag, så jag hoppas, hoppas att inte så många är intresserade! Såå alla, det är dags att hålla alla tummar och tår igen!
Se you!


8 kommentarer:

CC sa...

Nu är ju inte jag nån hårstylist men jag tror du behöver ha i en produkt innan du plattar som gör det sådär blankt o sleek... Cool lugg hursomhelst o ja sminkfärgerna var ju lite som den jag gjorde :)

Lycka till nu med lägenheten!!!

Bitte sa...

Det här makeupen gillade jag starkt. vi får hålla tummarna för att se den nya linern en annan dag;)

Håller tummarna för lägenheten.

Emma P sa...

Då gissar jag att den bortglömda är Macroviolet. den är snygg men lite jobbig, föredrar MACs matta eyeliners. För övrigt så blev sminket snyggt med den svarta från MUS med. och din plattång låter riktigt läcker:)

Sminkan sa...

hoppas du får lägenheten! vore ju bra med så nära till jobbet! och snygg makeup, som alltid!

Unknown sa...

Jag gillar verkligen ögonskuggorna på dig!

Håret är jag inte helt säker på exakt vad man ska göra, men en produkt typ smoothing cream krävs som också är värmeskyddande. Plattång behövs ju också, bra investering med en lila :) Jag tycker du helt enkelt ska fråga frisören rakt ut vad för typ av produkter hon använde!

Håller tummarna för lägenheten!

marinamake sa...

CC! Jo jag har nog insett det också, skulle faktiskt vilja ta mig till den där butiken vi var in i om du kommer ihåg.. de hade ju massor av hårprodukter. Härute finns det ju ingenting. Hur jag än bär mig åt så blir luggen inte så där slinkig när jag plattar, så nåt måste jag nog ha i. Använder bara nån billig mousse just nu och den läre ju inte "do the thing" fattar jag ju... Lägenheten sket sig, crap!

SminkJante! Tack! Tja jag får försöka minnas lite bättre nästa gång, har fortfarande inte testat den. Tack, men tyvärr så hjälpte inte hållna tummar :-(!

Emma P! Japp, va duktig du är som listade ut det, så klart var det Macroviolet. Måste komma mig för att testa den. Varför tycker du den är jobbig?

Sminkan! Tack! Tja, tack, det skulle verkligen vara bekvämt med två min promenad till jobbet... men nu blev det inte av den här gången tyvärr. Tack tack!

Marie! Ja nåt sånt behöver jag nog, frissan använde nån sort fönprodukt sa hon, tror tyvärr inte hon säljer den, får lov att ta mig in till stan och kolla in vad som finns.

Emma P sa...

Den är liksom lite smetigare än MACs matta fluidline, lite svårare att få precisa linjer. Inte så att den är dålig, men mina fluidline utan skimmer älskar jag verkligen, de är klockrena femmor, medan de skimriga som max kvalar in till en trea... Men okej, jag har tre av varje sort, så de funkar ju, och när de väl sitter på plats är det inget fel på dem.

marinamake sa...

Emma P! Ahh, jag fattar!

Red Dragon Palette / Humming Bird Palette - Odens Eye Cosmetics.

Hade galet svårt att bestämma mig i morse, trött som attan och jag har en förmåga att bli sittande och pilla på telefonen istället för att s...