02 november 2009

MAD- och saltorgie...

Jag fortsätter min MAD-orgie... lite vardagslila blev det idag. Hittills är jag väldigt nöjd med pigmenten, de hugger direkt de hamnar på ögonlocket om ni förstår vad jag menar. I like!

Välpigmenterade och lättarbetade, men det visste ni nog redan. Känns som om jag är den enda i världshistorien som inte testat deras pigment förrän nu ;-)!







Bas för skuggorna: Eyefix från Face.
Från brynet och ner till globlinjen: Violin från Brite Bird.
Highlight precis vid brynets högsta punkt: Wedding från MAD.
Från inre vrån och in mot lockets mitt: New Love från MAD.
Yttre vrån: Kunzite från MAD.
Under ögat: penna Purple Rain från Viva la Diva med Kunzite ovanpå.
Eyeliner: penna LineDefiner från Maybelline.
Kajal: samma som eyelinern.
Mascara: Pulse Vibration Mascara från Maybelline.




Primer: Matifying Primer från Lumene.
Bas: Wonder finish ivory från Maybelline.
Puder: från Face.
Rouge: Shimmer Dynasti från MUS.




Läppenna: Magenta från MAC över hela munnen.
Läppglans: Cyklamen från Face.




De va de hele...

Idag jobbade jag sent, skulle inte komma hem förrän vid sjutiden. Jag hade kommit överens med barnen att de skulle försöka fixa middagsmat själva här hemma för att slippa äta så sent när jag kommer hem. De klarar av att typ koka pasta och värma färdiga köttbullar i micron, vilket vi hade kommit överens om att de skulle göra ikväll.

Nåväl, jag hade telefonkontakt vid middagstid och instruerade mellantjejen att det är nog lagom att koka ca 6 dl av pastan och så kan du ta en kaffesked med salt i vattnet. Det blir lagom till er tre säger jag. Efter stund ringer ringer jag igen för att kolla att allt flyter på med pastakokandet... Mamma, säger hon, skulle jag ta 6 dl salt?? Näe, men nu har du nog missuppfattat mig, inte har du väl tagit 6 dl salt? Jooo, säger hon, du sa ju det! Nää, 6 dl pasta! Då kommer min yngsta till telefonen; Mamma, det går inte att äta pastan som M har kokat!

Hon hade verkligen tagit 6dl salt i vattnet, hon hade tömt i HELA förpackningen med salt i kastrullen. Kära nång, jag var ju tvungen att skratta när jag lagt på luren. De hade fått slänga alltihopa och börjat om från början igen. Det roliga var att hon ville koka pastan själv därför att hon tycker att storasyster alltid saltar för mycket... ha ha! Hon läre ju aldrig göra det misstaget igen, man lär så länge man lever!

Sminka lugnt!


4 kommentarer:

Bitte sa...

Fin makeup. Tycker du lyckats kanon med new love, den tyckte jag var lite svår.

hahahah! 6 dl salt!!! Fy vad hemskt det ska ha smakat.

Lina sa...

Snyggt! Jag har inte heller provat MAD minerals.....så du behöver inte känna dig ensam!

6 dl salt, hihihihihi....

Emma P sa...

Haha, så dant det kan bli...

Men sminket blev fint! Appropå MADs burkar så är de faktiskt det märke jag har haft mest problem med så. Har massa skruvburkar som fungerar alldeles utmärkt. MAD är lite besvärliga dock. Skulle tro att det fungerar bättre med sifterlocksburkarna dock, såna brukar generera mindre spill...

Fru Choklad sa...

Oj wow! Det blev saltat i den högre skolan.
Nä du är inte sist. Jag har ju läst om MAD minerals läääänge men fortfarande inte kommit mig för att köpa någon så.....
Snygg i lila är du som alltid.

Oceanic Palette - Ace Beauté

Den här paletten har jag spanat in i många år. Har alltid velat ha den men fraktkostnader från det här företaget är svindyr. Och på det komm...