03 november 2009

Black Cherry Bordeaux

Mera MAD, jag tror jag beställde 16 olika pigmentsamples så ni får stå ut några dar, tills jag har testat mig igenom högen...



Som grund för skuggorna idag körde jag med PP Painterly från MAC. Highlightskuggan är från Gosh, Meringue. Över rörliga delen av locket ligger Bordeaux från MAD, otroligt välpigmenterad och hugger på direkten när man sätter penseln på locket. Mycket färgpayof! I yttre vrån ligger Black Cherry, kanske en aaaningens svårare att få att fästa och bli till mycket färg på locket, men ändå helt okej (ja, från MAD alltså, men det fattade ni nog).
Under ögat använde jag ögonpenna från MUS, Silver Soil med Black Cherry ovanpå. Kajalen är från Joe Blasco och eyelinern är Cake Eyeliner från Kryolan. Mascaran är den vibrerande Pulse Perfection från Maybelline. Jag skrev ett inlägg om den mascaran förra veckan som inte var helt positiv. Det är nästan så att jag får ta tillbaka lite av det, nu när jag använt den lite längre tid. Var nog lite snabb i bedömningen där tror jag. Jag måste säga att det blir riktigt schyssta fransar om man gnetar på lite med den, separerade och fylliga, inga klumpar. Sen kan man ju undra om det verkligen beror på vibrationerna eller själva borsten i sig. Well, jag är lite splittrad i fallet med den vibrerande mascaran....rätt så okej ändå. Jaaa, men en kvinna har väl rätt att ändra sig!



Primer idag är Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Snart slut i flaskan, måste skaffa en ny tror jag visst. Detta är min favoritprimer av de jag testat hittills, vilket i och för sig inte är så många sorter. Den är lite dyr bara, aj aj aj. Basen är dream matte mousse från Maybelline och lite puder från Face. Rouget är Seashell från MUS.




Efter min lilla läppstiftsorgie förra månaden, när jag fick ett ryck att bara använda läppstift hela månaden (kolla in min kavalkad så får ni se), så är det lite skönt med läppglans en stund igen. Jag gillar dock inte att det inte sitter lika bra, och jag har alltid problem med att det flyter ut sådant, och det är verkligen inte kul att gå omkring och se ut som en nåldyna runt munnen ;-)!
Idag blev det iallafall läppenna Cranberry från IsaDora över hela munnen med lite Juicy Tubes, Raisin ovanpå.




Nu får jag nog stupa i säng hörrni... jag har en förmåga att sitta uppe för sent kväll efter kväll, igår var klockan en bra bit över ett på natten innan jag släckte... det funkar inte i längden när man ska upp på morgonen. Det slutar ofelbart med att jag får en enorm tröttsvacka och i värsta fall en huvudvärksattack. Så nu ska jag se om jag kan sätta personligt rekord och släcka före tolv ha ha!
Ha det gott alla, sminka lugnt!

7 kommentarer:

Emma P sa...

Åh, vad snyggt det här var! Svart och rött är ju en klockren kombo, himla läckert! Fin den röda skuggan dessutom...

Släcka före tolv låter skönt. Ska göra ett försök jag med. Inte hela världen om jag misslyckas dock, har riktigt lång sovmorgon imorgon...

marinamake sa...

Emma P! Ja jag blev lite nöjd idag faktiskt, det blev en bra kombo, vi gillar ju rött och svart som sagt var eller hur;-)!

Tja jag sitter här fortfarande, nu är klockan över tolv...igen. Jag börjar inte jobba förrän två i morgon, men det betyder ju inte sovmorgon för min del ändå, barnen måste ju upp till skolan så det är bara att vackert upp och studsa så där en kvart i sju... kan ju krypa tillbaka en stund när de har gått i och för sig... mmmm va skönt!

Unknown sa...

Hördu, är detta Den Röda Skuggan som du letat efter?
Tycker hela mejken blev skitsnygg, som alltid! Lycka till med glossen :)

Bitte sa...

Du är skitsnygg i håret!

Makeupen är härlig. Jag håller med dig om Black Cherry, den är lite svårare (med Mad mått mätt) att få till riktigt ordentligt med färg.

Sitta uppe till efter tolv hade jag aldrig pallat. Jag dunsar i säng vid 22 och då tycker jag att jag varit uppe länge...

Sanna sa...

så jäkla snygg du är i detta!

Fru Choklad sa...

Ja usch det är så lätt att sitta uppe och drälla alldeles för länge på kvällarna. Ok jag är inte lika sen som du men ändå. Det är såååå surt när man ska upp dagen efter.
Färgerna är kalas ihop. Det blir verkligen mustigt och rikt på nått sätt (ha ha nu låter det som om jag pratar köttgryta ju) Väldigt snygg röd färg nästan lite rosthållet fast mer röd. ja väldigt snygg.

marinamake sa...

Marie! Ja, det kanske det är! Uppriktigt sagt så vet jag knappt längre vad för vinröd jag letar efter, har köpt så många att jag lite granna har "tappat bort mig". Sen visade det sig att jag nog faktiskt redan ägde en som jag tror kommer närmast, Foxy Lady från VLD, men den är lite åt plommonhållet... jag tror inte att jag vet vad jag vill ha ha. Tack tack!

SminkJante! Oh men tack för komplimangen, vad lustigt att du skriver så för jag har gått omkring ända sen jag klippte mig sist för en par månader sedan och inte trivts i håret. Försöker ju få till en lite hängande snedlugg, men hon klippte den så konstigt sist, så det känns bara som om jag har någon konstig sorts "tarm" som hänger ner på ena sidan och resten är liksom en hellugg, superkonstigt! Känns som om jag har bad hairdays mest varje dag. Så det värmde med den kommentaren tack!

Black Cherry, var lite knivigare som sagt... inte omöjlig men lite torr på nåt vis. vill inte riktigt fästa.

Oj, 22... då står jag fortfarande och tjoar på ungarna att dom ska släcka och vara tysta... sen måste jag hinna få en par timmar för mig själv ockås...22 finns inte på världskartan för mig. Va skönt det skulle vara!

Sanna! Tack ska du ha, va snällt sagt!

Fru Choklad! Jaa du, jag har varit nattuggla i hela mitt liv, tycker att allt före 23 är "barnkalas" ;-). Men sen får jag ju mina tröttsvackor med jämna mellanrum, när jag är så trött så att jag mår illa... då är det bara att stupa, för då har jag plågat mig uppe för sent för länge om du fattar. Det är tur att jag har ett stående, rörligt jobb för om jag satt ner skulle jag nog somna ha ha!

Köttgryta låter som en bra definition hi hi!

The VIP Exclusive Palette - Arttitude Cosmetics

Idag skulle jag iväg och fixa ett nytt pass. Så jag passade på att filma min Throwback Thursday. Har använt Arttitude Cosmetics VIP Exclusiv...