12 november 2009

MAC-pigment

Hello alla! Hoppas ni haft en skön torsdag! Min har varit lite rörig, missade att gå på ett möte som jag inte hade koll på tid och dag, pinsamt! Och sen glömde jag gå över till optikern när mitt jobb på leksaksaffären var slut... jag bara fortsatte jobba utan en tanke, hade inte koll på klockan, tills plötsligt stod en av tjejerna från optikern i butiken och undrade om jag var på väg över snart... oj då, hoppsan! Störtade över och jobbade en stund, när jag skulle hem så glömde jag mobilen hos optikern, den var jag absolut tvungen att ha för jag skulle ringa fritids för att se till att yngsta dottern kom med samma buss som mig hem... jag fick rusa tillbaka och hämta den, med bara en par minuters marginal. Det gick vägen, bussen var en par minuter försenad som tur var. Mina stackars fötter bara glödde efter språngmarschen fram och tillbaka, högklackade stövlar som jag gått i sen tidiga morgonen.... svider fint under fotsulorna ;-)!

Jag kände för att vara lite åt rödrosa hållet idag, och jag har lite mac-pigment som jag sällan använder, men idag fick de komma fram.





Bas för skuggorna: Highlighter Mystic från Face.
Highlight: Opal Pink från MAC.
Inre vrån: Kitchmas från MAC, gillar inte det här pigmentet. Det är grovkorningt, och lägger sig väldigt kakigt på huden, blir inte heller så färgstarkt som det ser ut i burken.
Yttre vrån och upp över brynbenet: Accent red från MAC. Ville ha det lite mörkare i yttre vrån (har ni hört den förut...), så jag la lite m/s Sirocco från MUS precis i yttre v:et.
Runt ögat: målade jag en ram med penna från MUS, Smoke som jag suddade in lite Sirocco i.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: Definicils från Lancome.




Primer: Crystal Radiance Primer från Lumene.
Bas: Superstay Silky Foundation från Maybelline.
Puder: från Face.
Rouge: Noubas Blush on Bubble nr 51.




Läppenna: nr 9 Cyclam från Sans Soucis.
Läppstift: 595 Iced Plum från Cover Girl.
Highlight: Lip glisser Perl från Kryolan.






Det var min röriga dag...sminket kändes också rörigt när jag satte på det, hade lite sjå att få allt på rätta stället, men innan jag var färdig blev det väl hyggligt ändå.

I morgon är det fredag igen, fredagsmyyyys! Jag har barnfri helg. Ska iväg på lördagkväll till min kompis Tant Jenny och träffa lite annat folk och käka lite gott. Tänkte dra en repa på stan innan, hon bor ju mitt inne i smeten så det är ju lägligt, blir nog MAC-disken tror jag.

Men först så är det lite jobb kvar i morgon också.... ses i morrn!

Sminka lugnt!

3 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Å fy vilken dag du haft. Ibland är det liksom bara FÖR mycket.
Snygga färger du har idag. Rosa är så himla fint tycker jag och du lyckas ändå få till lite edge på det på äkta Marinamanér :) Läckert!

Emma P sa...

Men hjälp, vilken jobbig dag! Men sminket ser inte rörigt ut, inte alls...

marinamake sa...

Fru Choklad! Tja, ibland så är det inte rätt dag helt enkelt, usch jag avskyr när jag glömmer bort saker på det där sättet, så himla pinsamt! Rosa och brunt är verkligen inte mina färger, men det här kändes okej ändå, tack tack!

Emma P! He he ja ibland så har man röriga dar helt enkelt... det är tur att dom inte kommer så himla ofta! Tack tack!

Fêtes de Provence Palette - Nomad Cosmetics

Jobbardag idag, trots röd dag. Jag tog fram en av mina paletter från Nomad Cosmetics. Jobbade stängning så kom hem sent. I morgon ska jag fa...