20 september 2009

Utmaning från Fizz Ivy

När Fizz Ivy uttalar en liten utmaning på sin sida kan jag förstås inte motstå att vara med. Gulgrönsnorigt från Manlypaletten var önskemålet hi hi, klart man måste försöka med det!

Jag har gjort ett tappert försök att visa vilka av färgerna jag använt med penslarna lagda i paletterna... men framför allt den "gulgrönsnoriga" i den första paletten, är samma som Fizz Ivy använde i sin sminkning. På mina foton har snorfärgen blivit mer mörkgul och den lila är någon sorts dassig rosa... vet inte vad som hände men kameran har totalt trollat bort orginalfärgerna.

Grund för skuggorna: Vit skuggpenna från Smashbox.
Jaa, sen kommer då alla skuggorna från Manly, den som ser gul ut här är i verkligheten som sagt väldigt limegrön och det som ser rosa ut här är en lila med gul underton. Har tagit en väldigt ljus citronigt gul och suddat in i övre skarven på den lila och highlightern är en vitguldig skugga.
Under ögat har jag dragit en linje med penna Lemon Soda från Gosh och lagt en grön skugga ovanpå det, från inre vrån till halva ögat. Den andra halvan målade jag med en vit kajal och sen en turkos skugga ovanpå.
Eyeliner är Cake eyeliner Navy från Face, kajalen är penna från MUS, Deep Blue Sea.
Lösfransar samma som igår Ardell nr 116. Jag gnetar vidare med att öva mig på fastsättning av fransarna på mig själv... så jädrans svårt. Har inte gjort det så himla många gånger och även idag blev det lite sisådär... ser okej när jag tittar upp, men på blundbilden ser man att det är lite vingligt. Nåja, jag kommer att öva vidare... shit, jag kom just på att jag skulle ju kolla efter nya fransar idag, har varit i Kista på eftermiddan... det glömde jag bort. Well, kanske hittade jag nåt annat istället, kanske ...Primer: Beauty Base Crystal Radiance Primer från Lumene.
Bas: Dream Matte Mousse 021 Nude från Maybelline.
Puder: Från Face.
Highlight: Wonder Powder Sahara från MUS.
Rouge: 28 Purple Dream från IsaDora.Över hela munnen har jag lagt en läppenna från Black Onyx, nr 181. På den första bilden, pennan bara. På den andra bilden har jag lagt ett litet lager av läppglans från Too Faced, Girls Dig Pearls, Tropical Pink. Kunde inte bestämma mig vilket som var bättre än den andra...

Det var min tolkning av "gulgrönsnorigt"!
Jag har gått omkring i Kista Centrum med detta idag, kändes inte som om jag smälte in i mängden precis... särskilt inte som jag (och mellandottern) var i minoritet med vår hudfärg om ni förstår. Det var HYSTERISKT mycket folk där, och en av expediterna berättade att ramadan tydligen är slut så då är väl alla ute och firar eller vad dom nu gör, men det var värre än julrusningen I can tell you. Joo, och expediten hon jobbade på Face... jag råkade på att slinka in där som av en händelse... kom hem med en ny pensel och en cremeskugga som jag tänkt testa att använda som bas, Mystic heter den. Väldigt skimrig, blir även en dösnygg highlight både här och där.

Ha det gott alla, jag vill också se lite mer gulgrönsnoriga sminkningar ;-), så sänd en länk till Fizz Ivy vettja!

4 kommentarer:

Emma P sa...

Ah, läckert! Gillar verkligen denna, eyelinern är så otroligt häftig! Och ja, fransar, pricken över i som sagt;)Köpte ett par nya ardell förra helgen, ja de jag hade på boktemat, tycker att de är grymt snygga, och så dramatiska!

Marie sa...

Men gud vad snyggt! Man ser verkligen att det är lagt tid och proffsighet på den här makeupen. Jag känner mig också riktigt hedrad iom att du antog utmaningen!
Jag ÄLSKAR läppennan, och färgerna du använde under ögat. Mmm!

SminkJante sa...

Det gröna och blå under ögat var verkligen superläckert. Både färgerna och hur du applicerad dem.

marinamake sa...

Emma P!Tack va kul att du gillar! Ah, nya fransar, va kul! Jag måste defenitivt skaffa en ny "garderob" med frallor! Det är ju kul att leka lite med dem! Plus att jag behöver ju öva mig mera på att fästa dem på mig själv!

Marie! Tack! Så klart jag vill vara med i utmaningen, sånt är ju bara kul! Så lätt att fastna i sin egen vardagslunk! Japp, pennan är riktigt läcker, underbar färg!

SminkJante! Tack, kul att du tycker om!

Royale - Jolie Beauty

Så kom första jobbardagen efter semestern. Den värsta dagen på hela året om ni frågar mig. Och för mig särskilt nu när vi precis har köpt h...