21 september 2009

Hur mycket otur kan man ha?

Well folks, som om inte eländet vore nog är hemma, så har vårat kylskåp tackat för sig och givit upp! Det är ca tre år gammalt och garantin har förstås gått ut. Hur mycket otur kan man ha på en och samma höst? Jag reagerade redan i morse att jag tyckte att det lät konstigt, men man sticker huvudet i sanden och tänker; näää, det är ju nästan nytt... Kommer hem i eftermiddags och inser att det inte finns nån kyla inuti och det låter ännu mer konstigt. Bara att konstatera att det har pajat alltså... Min man flyttar ut om en vecka, hur sugen tror ni han är på att lägga 6-7000 kr på en ny kyl, jag bara undrar? NOT!

Som tur är har jag snälla grannar, och när jag frågade om jag fick ställa in mjölk/ost och sånt bara så att vi klarar frukosten i morgon... så säger hon att min brorsa har en liten kyl i sitt garage, jag kan ringa och fråga om du får låna, eftersom han också bor här i området så stod kylen i vår hall inom en kvart. Tack för det!

Sminket idag då... jag ville göra en mörkt blåsvart sminkning med inslag av lila. Jag hade ingen tillräckligt mörkblå med det skimmer jag var ute efter, den är för matt. Men det blev okej ändå tycker jag.




Bas för skuggorna: Mystic cremeskugga från Face. Tror jag att den hette iallafall, köpte den igår och har den inte här just nu, men den är väldigt skimrig vit.
Highlight: Digit från MAC.
Inre vrån: Parfait Amour från MAC.
Mitt på locket: Contrast från MAC.
Yttre vrån och upp över brynbenet: singelskugga 46 Seduction från VLD.
Eyeliner: cake eyeliner Navy från Face.
Kajal: Deep Blue Sea från MUS.
Under ögat: samma penna med Contrast ovanpå, och lite Parfait Amour i inre vrån.
Mascara: Telescopic Explosion från Loreal.



Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: I.D. fairly light.
Puder: från Face.
Rouge: ögonskugga från Kryolan, nr W-308, en matt rosa.



Läppenna: från MUS, har vässat den så långt att det inte längre går att se namnet, Icy någonting har jag för mig...
Läppstiftet: är så gammalt så you don´t wanna know ;-), nr 21 African Violet från Max Factor.



De va it... nu ska jag gå till mitt minikylskåp i hallen och se om osten klarade sig..., behöver en macka känner jag.
Ha det gott alla, vi ses imorgon!
Sminka lugnt!




8 kommentarer:

CC sa...

Usch vad jobbigt med kylskåpet... det är därför jag älskar att bo i hyresrätt, bara att ringa så kommer de med ett nytt :)

Men snyggt smink iaf!

marinamake sa...

CC! Jaa, det är onekligen nackdelen med äga själv... Tack tack!

Marie sa...

Men det är ju helt sjukt! Tur ni fick låna!

Jag gillar det riktigt metalliska i färgerna idag!

Fru Choklad sa...

Men herre gud! Det här är ju helt sjukt. Hur mycket ska du orka med innan du brakar ihop nu känner jag! Fy tusan vad jag tycker synd om dig, men du nu bara måste det vända ju. Nästa grej som händer måste vara något riktigt riktigt bra. Håll ut vännen. Snart kommer solsken igen. Jättekram

marybeth sa...

Men vad jobbigt :/ Är det inte lite typiskt att många dåliga saker kommer samtidigt? Det är som att när man är inne i ett dåligt spann så kommer allt samtidigt och sedan blir det lite bättre. Vi får tänka som så att nästa sak måste ju vara bra som händer nu. Jag håller i alla fall tummarna för det. Hade jag ett kylskåp över skulle jag gladeligen komma med det!

marinamake sa...

Marie! Jamen nån liten tur måste vi ju någonstans. Tack, kul att du gillar!

Fru Choklad! Ja jag börjar känna att det kan inte hända så mycket mer negativt snart, eller så kommer jag att halka och bryta nåt ben eller nåt, nacken kanske ha ha! Well, det hände ju lite positivt idag som du kanske ser i dagens inlägg sen. Det är bara till att hålla tummarna igen!
Kram till dig med!

Marybeth! He he tack ska du ha, ja det var ju synd att du inte har ett kylskåp som ligger och skramlar nånstans! Han som vi lånade kylen av sa samma sak, en olycka kommer sällan ensam. Olyckor brukar väl komma i stötar om tre och tre har jag hört, känns som jag är uppe i fem, sex stycken nu... så snart borde det väl vända ändå tycker jag!

Emma P sa...

Sminket är skitsnyggt, men fy fabian vad otur du har... Säger som CC, att hyra är så himla skönt;)

marinamake sa...

Emma P! Tja, men jag tänker så här... snart kan inget mer hända... så från här är det bara uppåt! (Vi har haft dödsfall i familjen också... men på min mans sida, och inget som berör mig hårt alls... men ändå, man kan ju börja undra när det ska slut...)

Wake Up, Bake Up, Make Up - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Så, helgen har kommit och gått. Jag har inte mått bra, hängig, trött, allmänt under isen. Men idag kom mamma över och vi var ute en liten st...