01 juni 2009

Dagens nagel - Mauve Perle

Ännu ett traderalack. Jaa, men jag tycker det är roligt att sitta där och leka lite, budar aldrig över några tior högst. Det här lacket existerar väl inte längre i butik, tyvärr, för de här express finish lacken som Maybelline hade, är bättre och roligare i färgerna än det sorgliga utbud de har nu.



Den här färgen gillade jag dock. Ser ju helt silvergrått ut på bilderna men det går faktiskt en aaanings gnutta åt lila IRL. Tror jag betalade en tjuga inkl. frakt för detta. Det kan man stå ut med!



Det ska ju vara ett sånt där snabbtorkande enlagerslack. Och ja, det är snabbtorkande. Men jag lägger alltid åtminstone två lager. Med det här lacket räcker det med två, det är ganska tjockt och torkar matt så åtminstone jag vill ha ett glansigt överlack. Jag kör med Orlys Sec n Dry.



Lite bildspam kanske, jag gnetar på med att försöka få lite bra bilder. Nån mästerfotograf kommer man ju aldrig att bli, ha ha!




Lilac Shimmer 188 Mauve Perle från Maybelline.



3 kommentarer:

Emma P sa...

Snyggt! Och ja, express-lacken var mkt roligare, hade massa lack från dem förut, de hade bland annat ett vinröd-lila med skimmer som var matt, det var grejer det... Önskar verkligen att jag aldrig hade slängt alla mina nagellack från "förr".

Marie sa...

Tycker det var riktigt fint, en lite nedtonad variant av silver. Lack-utbudet bland märkena som säljs i Sverige är fruktansvart trist!

marinamake sa...

Emma P!Man gör såna där dumgrejjer ibland.. slänger och sen ångrar sig, tråkigt sånt! Låter snyggt med vinrödlila...

Marie! Håller med, sverige är verkligen ett u-land när det gäller både smink och nagellack, så förbaskat enformigt med samma märken överallt!

Wake Up, Bake Up, Make Up - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Så, helgen har kommit och gått. Jag har inte mått bra, hängig, trött, allmänt under isen. Men idag kom mamma över och vi var ute en liten st...