01 juni 2009

Leksaksnagellack

Kommer ni ihåg det knallrosa lacket jag visade häromsistens? Här kommer nästa ur de som jag kallar leksakslack! Det beror på att jag köpt dem på jobbet (leksaks/pryttelochprylaffär), och de här hamnade på hyllan för bling bling, barnsmycken och smink för barn. Tja, ni förstår kanske varför när ser flaskan.




Grejen är att det är sju, tror jag visst det var, färger som alla är ganska coola med tanke på att det är värsta budgetlacket. Kvaliten är mer än helt ok, täcker bra på två lager, torkar snabbt. Och iallafall på konstgjorda naglar sitter det som vilket annat lack som helst. Har inte testa på mina naturliga. Hyggligt bra för 45 kr tycker jag! (Minus personalrabatt ;-) ). Jaa så ni kommer att få se fem färger till så småningom.




Jag som gillar turkost i alla varianter tyckte ju att det är var en riktigt cool färg! Va tycker ni?
Och det blev ju riktigt bra ihop med sminket jag hade ifredags dessutom!

5 kommentarer:

CC sa...

Det var en läcker färg iaf! Jag gillar de här 80tals färgerna som kommit tillbaka, turkos, hot pink, korall etc. Finns mkt sånt smink nu :D

Marie sa...

Riktigt snygg turkos färg må jag säga! Jag släpper alla pretationer när det kommer till nagellack, skit i förpackning märke och pris. Det är ju ändå bara en massa kemikalier man hade mått bättre av att undvika :)

marinamake sa...

CC! Ja, tack! Å jag gillar också 80-talsfärgerna... cerise, turkost, kornblått... men jag gillar inte pastelle och mintgrönt som ju också var poppis, aprikos... yuck!

Marie! Å jag med... huvudsaken färgen är snygg och att det sitter någorlunda så struntar jag i priset... iallafall hur billigt det är, kan inte betala hyr dyrt som helst... men vem kan det ;-)!

Sminkan sa...

Färgen är underbar!

marinamake sa...

Sminkan! Ja, jag tycker det också!

Juvia's Place

Tröttare än tåget i morse... var tvungen att kliva upp liiite tidigare än normal för att vi skulle börja lite tidigare på jobbet. Fokusvecka...