22 april 2009

Nämen, grönt igen!!

Häromdagen fick jag för mig att flytta på min lacksamling. Den stod på tre små hyllor i ett skåp och när man skulle ta den innersta så river man ut de yttre med tröjärmen... irri! Plus att man inte ser vad man har när allt står i en enda kryl.



Nu står dom i tjusiga rader, en rad för varje märke. Utom IsaDora som var så många att det blev två. Hade ingen aning att jag hade mest av det märket. Det talar sin tydliga bild när jag ser alla på en gång så här.... jag gillar mörka lack! Inser plötsligt att jag inte äger nästan några ljusa. Jaa, några finns det, men inte många i jämförelse med det mörka. Nu är jag ju plötsligt sugen på att skaffa några riktigt somriga, för det känns som om jag inte äger ett enda. Oh, det var 127 st! Ja, jag vet att det inte är så många som vissa andra här kan stoltsera med... men jag jobbar på det! För mig är det tillräckligt för att jag ska ha rejäl beslutsångest varje gång jag lackar om naglarna ;-)!




Tja, det här blev ju inte heller så somrigt :-). Ni får ursäkta mina extremt torra och trasiga nagelband, dom är ett hopplöst fall!

Det är iallafall IsaDoras Spelbound Black och ett lack från Only (klädmärket ni vet..) ovanpå. Det från Only har jag visat förut. Det är så extremt tunnt och blaskigt så att det är i princip omöjligt att använda ensamt. Men det har en oerhört läcker blågrönskimrande färg, går inte att säga om lacket är blått eller grönt, och jag fick för mig att det kanske skulle plocka fram det turkosa skimret lite bättre i Spelbound, det gjorde det inte, men det blev oerhört läckert ändå. Bättre än bilderna måste jag säga. När man vickar på naglarna så skiftar det i det blå/gröna med svart under. I bra ljus kan man se det turkosa skimret under.

Eftersom man upplever naglarna som mer gröna än blå, så blev det ju grönt smink idag igen ;-). Det var inte min tanke när jag lackade naglarna i går kväll, men nu blev det så ändå.




Bas för skuggorna: Cover Stick Fair Naturel nr 21 från Lumene.
Inre vrån: Amazonas från MUS.
Yttre vrån och upp på brynbenet: Den svarta delen från Noubas Double Bubble nr 59.
Highlight: Muffin från MUS.
Eyeliner: Glittereyeliner från MUS.
Kajal: nr 96 Frosty Bamboo från IsaDora, sitter även under ögat med lite Amazonas ovanpå.
Mascara: XXL från Maybelline.
Glittereyeliner: Sputnik från MUS.





Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Dual Foundation Stockholm från MUS.
Rouge: den orangea från min gamla YSL palett.
Bronzer: Earth Powder nr 3 från Nouba.




Läppenna: Wine från Mist.
Läppglans: Har inget namn på sig, men det kommer från Mist också.


De va de hele!
Ha en skön kväll alla!
Vink vink!

8 kommentarer:

CC sa...

men jisses vad mkt lack!

Den här gröna sminkningen passar dig fantastiskt bra! Skimrig snygg grön färg. Jag tycker det ser lite tomt ut i inre vrån bara, när du blundar.

Jessan sa...

Oh, den gröna sotningen var jättefin, du kan verkligen bära upp riktigt mörka skuggor.

Unknown sa...

Jag älskar läppennan, så snygg!

Och det är UNDERBART med så många lack :) Good for you :)

Emma P sa...

Gillar dne här sminkningen som fan! Och naglarna... Grönt är skönt!

marinamake sa...

CC! Hmm tja, jag är förvånad att jag inte fått nån gliring från min gubbe ännu ;-). Jag ser att jag var lite tom i inre vrån... hade dragit ner highlightern där en bit men borde nog fyllt på mer med det mörka... ser lite lustigt ut ha ha! Jag tror att jag ofta gör så där på mina sminkningar, vet inte varför. Har väl fått för mig attjag inte ska va så mörk i inre vrån eller nåt. Det värsta är att jag inte ens ser det förrän efteråt på fotot...

Jessan! Tack snälla!

Marie! Pennan är snygg, fin plommonfärg! Ohh ja lacken, fler ska det bli!

EmmaP! He he, tack ska du ha!

Sminkan sa...

Otroligt fina naglar! Läcker färg och snygga naglar verlag. Är det de du gjorde själv?

OCh snyggt smink, så klart. alltid!

Fru Choklad sa...

Jättefin färg på lacket. Gillar också den andra gröna nedan. (Och sminket så klart)

marinamake sa...

Sminkan! Japp, de är de naglarna jag gjorde själv, nu när jag filat till buckligheterna som blev, känner jag mig lite nöjd faktiskt. Färgen blev lite cool, och jag har ju nu också lärt med att det heter layering...;-)!

Fru Choklad! Tack snälla du!

The Oceanic Palette - Ace Beauté

Så har helgen kommit och gått igen. Det går alltid alldeles för fort. I går blev inget smink för mig. Jag och mamma var ute i trädgården hel...