15 mars 2009

Målarlåda nummer två!

Djupdykning igen! Hade verkligen lusten att hålla på idag.... var på vippen att göra ytterligare två efter denna, men sen rann tiden iväg med middag till familjen osv, så nu känns det nog som om jag kommit av mig... här är dock de andra två jag gjorde idag.


Jag har aldrig testat att leka med eyelinern förr på det här viset... inte den mest lyckade kanske, får öva lite mera. Eyeliner har alltid varit min akilleshäl. Blir aldrig nöjd, och tycker alltid att alla andra är duktigare än mig på det där med eyeliners. Men, det är ju när man har tiden på helgen, som jag har haft idag, så man får ta chansen att stå och öva. Jag brukar kladda dit en eyeliner det sista jag gör innan jag tvättar av mig sminket på kvällen, bara för att öva en extra gång.

Det är dessutom svårt när rynket börjar hänga... lägger man den fel, så att det hamnar i hudvecket, så blir det en blixt av den när man tittar upp. Så blev det idag, med den övre vingen... inte snyggt!

Hur som helst resten är: highlighter Absolutely Fabulous Glitter f rån VLD, det rosa är eyedust Sassy från MUS och det turkosa är eyedust Stav Star från Mist. Som bas för den turkosa skuggan ligger Too Faced Lockdown I´m Guilty, för resten av skuggorna ligger PP Painterly från MAC.


Det andra ögat då?Detta blev en besvikelse... ny skugga från Too Faced, Galaxy Glam i färgen Magenta Moon, fäster knappt överhuvudtaget, och jag försökte gnugga, trycka och hela registret. Basen är även nu PP Painterly från MAC. Verkade inte hjälpa.

Det är iallafall Cotton Candy från MUS som highlighter, Rose Petals från TINte i inre vrån och så Magenta Moon i yttre vrån.

Eyeliner från Smashbox, Gel eyeliner Navy Blue, och en namnlös blå kajal.

Magenta Moon ser superläcker ut i asken lite brunlila färg marmorerad med cericelila. När man blandar ihop den blir den plommonlila eller åt auberginehållet. Väldigt läcker, men som sagt, jag fick den inte att fästa. Tänker dock inte ge upp på första försöket utan får väl försöka med ett annat underlag och se hur det går.


Tjaha, så här sitter jag fortfarande och ser ut... flera timmar efter att jag sminkat mig. Orkade inte tvätta av mig. Inte förrän vi satte oss vid middagsbordet såg min man nåt; "Vad har du gjort med ögona??" "Tja, va då då?"


Ha ha, snyggt va?!

5 kommentarer:

Anonym sa...

men duu va snyggt du fått till eyelinern...ska jag härma imorgon ;)

Fru Choklad sa...

Det turkosa ögat är döläckert. Jag skulle kunna göra nått liknande nu när jag äger "too dolly" från MACs hallo Kitty kollektion :)Nice

marinamake sa...

Inthemake! Ah, då ska jag kolla in hur du lyckats ;-)!

Fru Choklad! Heja, jag vill se! Turkost är så läckert!

Anonym sa...

Den är på idag hahaa ska bara hinna fota med ;)

Anonym sa...

Det turkosa ögat var iag väldigt fint! Synd med magenta moon, men bra att veta! jag har fått för mig att galaxy glam ska vara suveräna, så var bra att höra ditt utlåtande...

Doutzen Nude och Sequin Explosion - Loreal

Det kunde man inte tro, att jag skulle trivas i den här nude-iga färgen, jag som är så anti allt vad nude heter... men det gjorde jag fakti...