15 mars 2009

Go´saker!

Hittade lite gosaker på nätet som jag inte kunde motstå. Här är Magenta Moon från Too Faced, som jag använt idag. Tyvärr en besvikelse, men som sagt, jag ska ge den en andra chans.

Samtlig produkter från Too Faced, beställda från eleven.se.

En skuggbas, turkos. Innehåller lite av Too Faced "Shadow Insurance"
Galaxy Glam i färgen Magenta Moon, Diamon Gloss "Canary"m guldglittrig och smakar som gräddkola, mums!
Luster Liner Pearl Effects lip liner i färgen South Sea, känns mjuk som lypsyl och var lite blek i färgen, typ så här:


Hittade även de här gobitarna på Pashion.nu :36:- st. tyckte jag var helt OK. Den gröna och gula är glitter och de andra två är skuggor. Ren chansning på färgerna, var inte så bra färgåtergivning när man skulle beställa men jag tyckte att det blev helt okej.
Av någon anledning står det eyedust under de två som är glitter, men det tycker jag defenitivt inte att det är, det är defenitivt glitter.
Dags att gå och tvätta av mig mitt eget too faced, ha ha... ny jobbvecka väntar!
Sminka lugnt!

5 kommentarer:

Maya sa...

Härlig shopping! Synd med Magenta Moon, de ser ju så läckra ut. Turkost tycker jag att du borde ha lite oftare, det är ju väldans snyggt på dig.

Fru Choklad sa...

Tråkigt att du blev missnöjd med Magenta moon. Jag har Moon beam och den är jag jättenöjd med. Vacker som bara den!!!

marinamake sa...

Maya! Jag ska ge den några chanser till, testa lite andra baser och så, innan jag sågar den helt ;-). Åhh jag älskar turkost (och lila), men det var faktiskt länge sedan jag hade det, tack för komplimangen!

Fru Choklad! Jaa, det är lite tråkigt. Jag har andra skuggor från Too Faced och dom är hur bra som helst konstigt nog, men så kan det ju vara ibland.

inthemake sa...

Nej va trist att det be´lev haveri med Magenta Moon...men som sagt, på´t igen ;) jag tycker det var snyggt iallafall ;))

marinamake sa...

Inthemake! Tack, jag har inte givit upp ännu, ska försöka igen jag lovar!

Sminkning nr 2 med Laila 2 - Blush Tribe

Efter min migränattack i går, stannade hemma från jobbet  var det dags för jobbarlördag, eller helg egentligen. Jag fick för mig att testa ...