14 mars 2009

Konstig kombo!

Jaha, så igår då... fick för mig att använda en skugga som jag tror att jag testat bara en eller möjligen två gånger tidigare. Den är från Make Up Store (vad annars;-) ) och ser otroligt läcker ut när man gnuggar den på handen. Lite "köttig" i färgen (nytt namn på en färg kanske?), alltså åt vinrödhållet. Skimret som kommer fram när man gnuggar den är grönt, ser så himla läckert ut. Nåja så jag undrade vad man skulle kombinera denna skugga med, den är ju onekligen lite udda i färgen. I alla fall i mitt tycke. Så klart ville jag ta upp det gröna skimret i den, med en annan grön skugga.

Det är ju bara det att det där gröna skimret kommer inte med på ögonlocket, hur man än bär sig åt. Jag testade att pressa, och gnugga, ta mer färg you name it. Det syns inte, fasen också! Okej, jag kombinerade den iallafall med en grön skugga, och först tyckte jag det såg väldigt konstigt ut, men när jag var klar, kändes det rätt så OK ändå. Vad tycker ni?


Highlighter och lite i inre ögonvrån: eyedust Panic från MUS.
Mitt på locket: eyedust Sound från Face.
Yttre vrån och upp över brynbenet: microshadow Playful från MUS.
Kajal Duchess från MUS.
Mascara XXL från Maybelline.
Eyeliner: Cake Eyeliner Black från MUS.




Ja ni ser ju, syns inget grönt skimmer i det vinröda överhuvudtaget.

Läppenna 53 Cranberry från Maybelline och läppstift 420 Wine Shine från Cover Girl.
De va de hele.... idag lördag blev det sminkfritt helt och hållet, skönt det med ibland.
Vi ses i morgon!
Sminka lugnt!

5 kommentarer:

Sminkan sa...

Blev ju snyggt även utan det skimmer som skulle finnas med. Många skuggor beter sig just så. Men det är trist...
Man vill ju ha allt man ser i burken även på huden.

CrazyNails sa...

Den där skuggan måste vara den jag spanat på hur länge som helst. Men vad tråkigt att skimret inte kommer med. Tror att jag hoppar den i så fall

Anonym sa...

Japp, jag tycker att det blev snyggt! Fin kombi vet jag, dte är kul att kombinera färger som är helt olika ibland... Sen tycker jag att just MUS cybershadows är lite knepiga. De ser ofta skimriga ut i burken, men blir ofta matta på huden...

Marie sa...

Kombinationen var skitfin!
Tycker läppennan är så fin också, du är bra på det där med läppenna..

marinamake sa...

Sminkan! Ja, det blev väl ok ändå, utan skimmer. Men det är ju liksom skimret som är pricken över i, och det man strävar efter. Det är verkligen synd att man inte får vad man ser, det är ju som sagt det man vill när man köper.

CrazyNails! Det är sällan man lyckas få med skimret i den där typen av skuggor tycker jag. Synd, för de ser så himla läckra ut i asken.

EmmaP! Ja men visst är det kul att testa lite galet! En tjej på MUS sa till mig en gång att hennes lärare sagt till henne: man ska sticka ner handen i sin säck med blandade skuggor och så ska man ta upp tre stycken och lyckas göra en en kombination av dem, oavsett färg. Det brukar jag tänka på ibland när jag har idétora. Bara ta nåt och blanda..

Jag de är knepia MUS cybershadows... man får inte vad man ser liksom...

Marie! Tack, jag blev lite nöjd ändå! Jaa, munnen är det jag känner mig säkrast på när det gäller tekniken... fick mycket beröm för det när jag gick utbildningen. Det är bara att öva öva....;-)

The Stone Cold Fox Palette - Colourpop Cosmetics

En väldigt stillsam look blev det igår morse. Vi hade varit på Arlanda och hämtat yngsta dottern som kom hem från Italien. Hon landade halve...