19 december 2008

Temavecka - svart

Hello alla! Igår hann jag inte med nåt inlägg. Jag var ute och åt julbord med alla tjejerna på sminkskolan. Vi hade en jättetrevlig kväll, och jag var så mätt att jag var fyrkantig när jag kom hem... gick lös på efterrättsbordet i tvåhundra knyck!
Igår var ju temafärgen rosa, och eftersom jag inte hann med den så tänkte jag att jag kombinerar ihop den med dagens svarta.
Igår lyckades jag få fem minuter över innan julbordet och hann rusa in på Make Up Store, inhandlade där dagens svarta skugga. Den heter Shimmery Bell och är svart med massor av rosa glitter i. Det var det som fick mig att komma på att jag skulle kombinera den med rosa. Den rosa skuggan är också från MUS, heter Fuchsia och har i princip likadant rosa glitter i sig som Shimmery Bell. Tyvärr så lyckas då aldrig jag att få fast det där glittret när man lägger på skuggorna, vet inte hur man skall bära sig åt. På MUS förslog hon att man ska lägga en ganska fuktig eyeprimer och sen snabbt lägga på skuggorna så att glittret hinner fästa i primern. Mjaa, jag vet inte... får väl testa och se vad som händer. Men idag har jag inte gjort så, för det var nu på eftermiddagen jag ställde frågan till tjejen på MUS, och då satt ju redan skuggorna på plats om ni förstår... utan glitter liksom.
Nåväl, så här blev det idag:




Som sagt, har lagt Fuchsia i inre vrån och Shimmery Bell i yttre vrån och suddat upp över globlinjen och under ögat. Fuchsia suddade jag även in där den svarta slutar upptill så att de går in i varandra och lade även lite i inre vrån under ögat.
Eyelinern är en vattenfast svart i geleform från Face som följde med Damernas Värld när jag köpte den häromdagen. Står inte vad den heter.




Det rosa blev ju inte så jätterosa... om man tänker att jag ska göra nåt sorts bidrag till gårdagens rosa... har lyckats måla över det mesta med den svarta. Ser nästan plommonaktig ut på bilderna.



På munnen har jag blandat två läppglans från Maybelline. 705 beige fusion som är nån sorts blandning mellan läppstift och läppglans och uppepå det lade jag ett läppglans som heter 510 magic pearl.

Här kommer helheten:




Det var min svart/rosa sminkning, enjoy!
Hoppas vi höres i morgon, suss gott!

5 kommentarer:

Sminkan sa...

Tycker den blev väldigt tjusig!

Unknown sa...

Jo, det ser mer röd/plommon ut än rosa, men det må jag säga är riktigt snyggt!

marinamake sa...

Sminkan! Tack va gullig du är!

Marie! Tack, tack!

Anonym sa...

Oh, så fint :)

marinamake sa...

RM! Tack snälla!

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...