16 december 2008

Temavecka - Grönt

Jag tänkte göra som en del andra och haka på Sminkans och Rouaas temavecka... grönt är färgen för dagen. Lite skönt faktiskt att slippa tänka ;-), bara kolla listan och så, jaha, idag ska jag vara grön! Slapp fundera!


Efter att ha kollat runt både hos Sminkan, Rocketqueen mfl, så känns min sminkning rätt så blek... det finns begåvningar häromkring vill jag lova!

Som highlighter har jag använt den allra ljusaste som stöter lite i grönt från den svarta paletten från Viva la Diva, den limegröna mitt på locket kommer också därifrån. I inre ögonvrån har jag eyedust Panic från MUS och i yttre ögonvrån Amazonas också från MUS. Runt hela ögat och på slemhinnan har jag dragit en penna från MUS, Duchesse. Lite av den limegröna skuggan fick också möta upp pennan i inre ögonvrån under ögat.

I verkligheten var den här sminkningen något mörkare, blir alltid så ljust med kameran. Hade värsta sjåt att få till några bilder överhuvudtaget, för plötsligt så överexponerade kameran varenda bild, så allt jag knäppte blev alldeles vitt. Trots att jag hade samma inställningar som jag alltid haft... strange!
Lite kort från mig idag...

10 kommentarer:

Sminkan sa...

Tycker den var jättesnygg! Ska genast stoppa in dig bland länkarna! Vad roligt att du hakade på och spännande att se hur du tolkar lila imorgon!

Unknown sa...

Skitsnyggt! Färgglatt men ändå helt klart bärbart!

Bitte sa...

Snyggt och grönt. Jag brukar också blir förstummad av beundran över allas kreativitet.

Anonym sa...

jättefint!

marinamake sa...

Sminkan! Tack! Kul med länkar till allas sminkningar! Min lila "tolkning" finns på plats nu...

Marie! Tack!

Sminkjante! Jaa, alla är så duktiga så man blir nästan lite hämmad ibland ;-)

Sanna! Tack söta du!

Chaosophia sa...

Oj hjälp.. Det här var så jättesnyggt att jag inte kunde sluta titta! Läckert värre!

Fru Choklad sa...

Jag är inne i en grön period just nu :) Har grönt idag jag med. Visst är det härligt!

Anonym sa...

Du passar SÅ bra i grönt! :)

Anonym sa...

Såå snyggt! riktigt härligt smaragdgrönt :p

marinamake sa...

Chaossophia! Men tack, va roligt!

Fru Choklad! Grönt är skönt!

RM! Va lustigt att säger så, har börjat använda grön på sistone bara för att jag tycker att det är en läcker färg, men har alltid trott att "jag inte kan ha" grönt!

Inthemake! Jaa, den typen av grönt gillar jag!

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...