15 december 2008

Juligt röd!

Gokväll alla! Blir bara ett snabbt inlägg idag... borde egentligen ligga i sängen vid det här laget, dygnet har inte tillräckligt många timmar, så är det bara!

Jag tänkte att nu börjar det ju verkligen närma sig julen med stormsteg, så jag kände för att vara lite julig i sminket oxå. På den tiden jag jobbade i klädaffär (slutade där i försomras), då hade jag någonting rött på mig varje dag med början från första december och ju närmare jul vi kom dessto juligare blev jag, röda naglar, röd mun. Tomteörhängen eller tomtebrosch eller liknande. Ja, ja har man inte jobb så skaffar man sig... i år har jag kommit av mig i min juliver, men det blev iallafall röda ögon och tomteörhängen plus en röd topp idag.

Skuggorna har ni sett tidigare, det är Noubas Double bubble. Double bubble är den av deras skuggor som är mest pigmenterad. Det finns i princip ingen gräns för den här...


Jag älskar den här röda nyansen, så otroligt djup i färgen... döläcker!

Ikväll när jag kommit hem, fick jag för mig att jag skulle testa att lägga lite glitter över den röda. Har ett rött glitter från MUS som heter "Rouge". Tog och doppade skaftet på en pensel i MUS Mixing Liquid och doppade sedan skaftet i glitterburken och sen rullade jag det över ögonlocket flera varv.
Det syns ju inte någe bra på bild, men jag har ett tjockt täckande lager av glitter över hela den röda skuggan, det vart superhäftigt. Defenitivt något för julafton eller nåt glöggparty eller liknande! Sitter här framför datorn och glittrar värre än någonsin! Vågade inte testa detta i morse. Var rädd att jag skulle sabba skuggorna med vätskan (Mixing Liquid), så jag vågade inte chansa för jag hade inte haft tid att sminka om mig. Men det gick ju riktigt bra, så det är ska jag absolut testa fler gånger. Jag har många olika sorters glitter hemma, så nu ska jag testa alla de färger!
Först ska jag bara vara lite julig fram till nästa onsdag...;-) .
Det var en snabbis från mig... (ooopps!), i morgon kommer jag hem sent så vi får se om jag har några krafter för datorn.
Må gott så länge!
Sminka lugnt!

18 kommentarer:

Unknown sa...

Åh jääklar vad snyggt! Den där Nouba-skuggan verkar vara den absolut bästa röda hittills. Hmm... Jag vill ju ha både en röd och en svart och jag är lite besviken på MAC:s nya duoskuggor (de med glitterremsan) så.. tja, tänk om jag skulle..?

Anonym sa...

Grymt läckert! Jag gillar Noubas grejer överlag men har aldrig testat den där nouba-skuggan. Det blir nog till att göra det snart!

Anonym sa...

Ohh hot mamma ;) gudomligt snyggt!! love it!

Anonym sa...

Gooosh så läckert! WOW!

Bitte sa...

Kanonfint. Vilken härligt röd nyans!

Sminkan sa...

Verkligen tjusigt! Föe mig är rött och svart inte jul utan punk, attityd och anarki! ;D

marinamake sa...

Marie! Japp, den är läcker den röda! Du får ju både rött och svart med den här också! Tänk på att de finns två röd/svarta från Nouba, den jag har är från en kollektion och har glitter i sig, inte säker på att den säljs längre. Tror att den dessutom är intensivare i färgerna än den röd/svarta så ingår i deras standardsortiment. Men även den är en väldigt snygg röd.

Adrasteiah! Jaa, Nouba är helt ok! Läs ovan om skuggorna så att du får rätt om du tänkte slå till!

Inthemake! med betoning på mamma...;-)! Tack!

Rocketqueen! Ohh har jag storfrämmande här, kul att höra av dig! Tack, tack!

Sminkjante! Tack, tack! Jaa, den är verkligen läcker!

Sminkan! Håller med, svart/röd är väl inte det juligaste kanske, men man kan väl ha en punkig jul??!

Anonym sa...

WOW WOW WOW WOW!!!!!!

marinamake sa...

Helena! He he...!

Fru Choklad sa...

Den här röda skuggan är så häftig. Det var den som inspirerade mig att köpa MAC "zone" som också är röd och svart. Fast jag är lite besviken på pigmenteringen. Inte alls lika bra som din Nouba.
Jag kollade efter den på Åhléns City men där hade dom den inte. Har den utgått?

marinamake sa...

Fru Choklad! Den jag har är Double Bubble nr 59, och den kommer från en höstkollektion från nåt tidigare år, vet inte när. Höst/vårkollektioner säljs bara under en begränsad tid och sen är det bara i mån av vad butiken har kvar. Man är tvungen att köpa in hela kollektionen för att sälja i butik och sen när kollektionen anses "gammal" dvs när tex hösten är över så kan man beställa enstaka produkter från lagret i mån av att det fortfarande finns kvar att beställa. Är det slut på lagret så är det liksom slut för gott. Men Nouba har en annan svart/röd skugga som jag tror ingår i deras ordinarie sortiment, den är väldigt lik den jag har (min har glitter i sig det har inte den andra), så den borde du kunna hitta. Gick det att förstå vad jag surrar om...?

Anonym sa...

ooo, den röda skuggan var väldigt snygg :)

Fru Choklad sa...

Absolut. Jag får fortsätta leta. Jag tror Kicks i Gallerian har Nouba också.

marinamake sa...

CC! Tack! Jaa, den är superläcker!

Fru Choklad! Annars jag kan hjälpa dig, eftersom jag är återförsäljare av...;-) Säg bara till!

marinamake sa...

Fru Choklad! Fel på utsändingen...;-) menar att jag är återförsäljare av Nouba, kanske kan hjälpa dig om du vill?

CrazyNails sa...

Det var ju bar hur läckert som helst. Älskar den röda skuggan:)

Anonym sa...

Lovely!

marinamake sa...

CrazyNails! Tack! jaa, den är superläcker!

RM!Tack!

The Oceanic Palette - Ace Beauté

Så har helgen kommit och gått igen. Det går alltid alldeles för fort. I går blev inget smink för mig. Jag och mamma var ute i trädgården hel...