14 december 2008

Okej, verkar som kommentatorsfunktionen bara försvunnit på gårdagens inlägg men inte idag, jag orkar inte fundera över varför... vill ni kommentera gårdagen kan ni väl göra det på dagens eller nåt.... teknisk analfabet är jag ju ;-)

5 kommentarer:

Sminkan sa...

Fruktansvärd lördag... Jag känner med dig. Hemskt att drabbas av sådana saker, och man blir så stressad också.
Snygg ögonskugga!
Och du, visst är det hemskt med fotona! Man ser verklgien ALLT. Men det är skönt att veta att ingen ser det IRL. Men ibland skäms jag efter att ha lagt ut något som man ser hur slarvigt det är. Sen märker jag det inte alls hos andra. hade du inte nämnt det had ejag aldrig sett någon fläck på din eyeliner..

Bitte sa...

Känner med dig. Hoppas verkligen du fått en bättre söndag.

marinamake sa...

Sminkan! Håller fullständigt med... skäms också ibland, men så tänker jag att what the heck... man är inte mer än människa! Det finns ju de som är både sämre och bättre så man gör så gott man kan och gillar läget! Som sagt, tur att det syns tydligare på foto än i verkligheten, he he.

Sminkjante! Tack! Vad som helst är bättre, så det kan nog bara gå åt ett håll ;-) !

Anonym sa...

Usch vilken otroligt komplicerad lördag du hade...snygg make hade du iallafall som vanligt...vacker som en dag ;)

marinamake sa...

inthemake! ohh tack! klart man måste vara snygg när man kravlar runt på alla fyra på trottoaren och försöker locka karlarna att hjälpa en...;-) Det hjälpte inte kan jag säga, ha ha!

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...