07 juli 2024

The Reckless Palette - Saints Angels Sinners x Calvin Brocktington

Det visar sig att jag blir hemma hela nästa vecka också. Tycker att jag mår bra nu och hostan är mycket bättre. Så jag kontaktade chefen och sa att jag kan komma och jobba nästa vecka, även fast jag har läkarintyg på att vara hemma nästa vecka också. Men nej, hon tyckte jag skulle stanna hemma nästa vecka också. Hade redan fixat folk som tar mina pass och jag kan ju inte garantera att jag inte sjukanmäler mig igen. Har inte tagit min reumatismmedicin på tre veckor så när som helst kan jag få en attack och då måste jag gå hem, om jag nu skulle råka vara på jobbet. Har börjat med medicinen i nu, men det tar ju ett tag innan den har verkan. Så jaha, blir hemma för femte veckan i sträck.

Hur som helst så har vi varit ute i trädgården idag, eller i allafall jag, gubben håller på att rusta ett förråd/skjul som vi har, det håller på att ruttna helt och hållet och behöver fixas. Det är där vi förvarar alla trädgårdsredskap, gräsklipparen, cyklar, krukor och allt möjligt skrot. Så medans han höll på med de försökta jag rensa lite, klippte en liten häck vi har och lite småpyssel, inget större jobb. Men det var i princip det första jag gjort på fyra veckor. Inget vidare väder så till slut tröttnade jag, gick in och gjorde en look.




The Reckless Palette från Saints Angels Sinners x Calvin Brockington.






Bas för skuggorna: That Base! Crease Killer Eyeshadow Base från Gloss Gods.
I globlinjen: Unfiltered.
Yttre vrån: Brainsphere and Unleashed.
Över rörliga delen av ögonlocket: Reckless.
Under ögat: Now or never.
Highlight i inre vrån: Love n Stars från Sugar Drizzle's On top of the mountain & beneath the stars highlighter palette.
Eyeliner: Cake Eyeliner Black från Make Up Store.
Mascara: Nordic Berry Volume Mascara från Lumene.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.





Läppenna nr 11 över hela läppen med läppglans Seeing Clearly ovanpå. Båda från Saints Angels Sinners x Calvin Brockington.



Bas: Studio Foundation Beige från Make Up Store.
Puder: Loose Setting Powder 03 Fair från IsaDora.
Bronzer och highlight: från Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar.
Blush: Sin från Nars.



 Ses i morrn!

Inga kommentarer:

Beauty Moon Cosmetics

Fick bli en salig soppa från tre av mina paletter från Beauty Moon Cosmetics i morse. Galet fina paletter. En av mina favorit "brands&q...