20 maj 2022

The Hangin´ in Hawaii Palette - BH Cosmetics

Så det här är looken jag gjorde i morse. Looken i föregående inlägg gjorde jag på eftermiddagen. Jag hade en tid hos en läkare på reumatologen på Ackis på förmiddan så jag klev upp och fick för mig att göra en look. Hade först tänkt att inte sminka mig alls men så hade jag tid över och har en palett som jag fick på köpet när jag shoppade andra saker. Så klart var den extremt neutral och brun. Inte min grej överhuvudtaget. Tänkte först ge bort den men så fick jag för mig i morse att jag ville testa den. Vet inte varför jag alltid tänker att om man ska till doktorn så måste man vara stillsam och neutral i sminket. Fånigt. 

Jag satte mig i bilen och åkte iväg. När jag kom fram och skulle registrera att jag var på plats så gick det inte. Åkte upp till avdelningen och sa att jag inte lyckats registrera min närvaro bara för att få till svar att min tid blivit ombokad och jag har fått en ny tid den 10 juni. What the fuck!! De hade ringt mig igår sa hon. Jag hade två samtal med 018 nummer men jag svarar aldrig på okända nummer och när jag slog upp numret på eniro syntes inte vem som ringde. Så jag blockade numret. Måste varit de som ringde. Så, en timmes resväg dit och en timme tillbaka helt i jäkla onödan. Fy fanken vad irriterad jag var. Hade verkligen behövt träffa läkaren för jag mår inte bra alls. 

Anyhow, så är här min neutrala enligt mig supertråkiga "jag ska till doktorn" look. Från en gratispalett som jag aldrig skulle fått för mig att köpa själv.




The Hangin´ In Hawaii Palette - BH Cosmetics.






Bas för skuggorna: Prep+Prime 2 Hour Extend Eye Base från MAC Cosmetics.
Samtliga skuggor från paletten ovan.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Ohana.
I globlinjen: Paradise.
Yttre vrån: Honolulu.
Över rörliga delen av ögonlocket: Sandy.
Highlight i inre vrån: Hula.
Eyeliner: Happy Hipo Eyeliner från Metamorphosis.
Mascara: Lash Princess False Lash Effect Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Vivid Lip Paint Peppermint Cocoa från Give Me Glow Cosmetics.



Primer: Prime and Fine Pore Refining Anti Shine Base Keep Me Matte från Catrice.
Bas: Sheer Glow Foundation Mont Blanc från Nars.
Puder: Infinity Filter från LH Cosmetics.
Bronzer: Milk Chocolate Soleil från Too Faced.
Highlight: Stockholm Midnight Sun från Nomad Cosmetics.
Blush: Wonder Powder Goddess från Make Up Store.



 

Ses i morrn!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Tycker att både paletten och sminkningen är fin!
Och jag håller med om det där med läkarbesök, jag brukar också antingen gå naturell eller nästan inget. Man vill liksom inte se pigg och frisk ut🤪 (beroende på vad man söker för såklart)

marinamake sa...

Ha ha precis vad jag tänker... kan ju inte se för pigg ut, då kanske de inte tror på en. Knäpp man är... Men tack, den är lite för mesig för min smak, men som sagt, bra när man ska till doktorn ha ha.

Red Dragon Palette / Humming Bird Palette - Odens Eye Cosmetics.

Hade galet svårt att bestämma mig i morse, trött som attan och jag har en förmåga att bli sittande och pilla på telefonen istället för att s...