18 oktober 2021

The Phoenix Palette - Arttitude Cosmetics

Näemen jag blev väl hemma idag ändå. Var verkligen inställd på att åka till jobbet men har haft en extremt jobbig natt med min onda axel, eller egentligen axlar. Vid fyra i morse var jag tvungen att kliva upp och ta en värktablett. Sen gick det dåligt att somna om. Kan inte röra mig i sängen utan att det gör ont. Så morse bestämda jag mig för att göra nåt åt saken. Har inte orkat innan med allt annat som har varit. Så till att börja med bestämde jag mig för att lista om mig till en ny vårdcentral... igen. Den i Sala som vi skrev om oss till i somras tänker jag INTE gå tillbaka till. Den läkaren vill jag inte träffa igen. Min vårdcentral som jag hör till har inga fasta läkare alls, det har jag tröttnat på. Så nu gjorde jag äntligen slag i saken och listade mig på den som finns precis bredvid jobbet. Ringde direkt efter det och berättade bekymret. Nu fick jag ingen läkartid utan hon tyckte att jag behövde en sjukgymnast. Så jag for dit... hela vägen ända till jobbet, tja bredvid jobbet alltså. Så fick jag dra hela historien igen... det var ju en akuttid så den var inte så lång så de hann inte slita och dra i mig så mycket, bara lite. Men nästa vecka ska jag dit igen och jag ska få information om hur jag ska träna på gymmet utan att få ont. Det var ju där det började den här vändan, tränade i onsdags och fick skitont helt plötsligt. Så fortsättning följer...

Hur som helst så innan jag for så hittade jag ett litet paket i brevlådan. Eller, litet och litet, det var ganska stort. I den fanns hela Arttitude Cosmetics nya kollektion som jag beställde för ett litet tag sedan. 





Lite förvånad blev jag när jag öppnade paketet. Den innehöll en extra palett som jag inte beställt. Vet inte varför. Någon sorts bonus kanske... Tyvärr så har jag den redan, så det var ju lite otur. Men det gör inte så mycket, jag får ge den till nån som vill ha den.



Phoenix Born From The Ashes - Arttitude Cosmetics.






Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Samtliga skuggor från paletten ovan:
Growth
Fallen
Dreams
Changes
Flames
Highlight i inre vrån: Galactic Purple från Fifty/Fifty makeup.
Eyeliner: Cake It! Duo Chrome Liner Passion från Arttitude Cosmetics.
Mascara: Bambi Oversized Eye från Loreal.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppstift: Inferno från Arttitude Cosmetics Born From The Ashes The Ultimate Red Lip Kit.



Primer: Prep+Prime Natural Radiance Primer från MAC.
Bas: HD Liquid Coverage Foundation 030 Sand Beige från Catrice.
Puder: Loose Powder Shaker Porcelain från 183 Days by trend IT UP.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Highlight: Galactic Purple från Fifty/Fifty Makeup.
Blush: Sin från Nars.
Setting Spray: Photo Finish Setting Spray från Smashbox.



Helt slut är jag nu, har varit vaken sedan fyra i morse. Vi får se hur natten går om jag tar mig iväg till jobbet i morgon. Hoppas det. 

Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...