25 mars 2021

Feet On The Ground - Made by Mitchell

Ledig dag. Började med att åka iväg och besiktiga bilen. Den gick igenom. Bara de två parkeringslamporna fram som inte lyste, så det behöver bytas. Mindra problem med andra ord. Så det var ju skönt. Var lite orolig eftersom det hörs ett gnekande ljus från bilen när man kör långsamt och svänger på ratten. Men det sa de inget om, så det var ju bra. Måste ändå kolla över vad det är för ljud. 

Lite annat småfix härhemma när jag kom tillbaka, en sväng till ICA som vanligt och sen så var dagen slut. Gjorde en sminkning med nedanstående palett, som är helt galet fin (ny). Men det blev en sönderhackad sminkstund. Telefonen ringde flera gånger, dottern satt bredvid och babblade, gubben kom hem och satt bredvid och babblade.... tja så det tog en evighet innan jag var klar och stunden fick jag inte ha för mig själv. Nåja... 

Lite våfflor blev det idag också, det är ju våffeldagen idag. Nu anser jag ju att våfflor är typ ett kaffebröd, fika, mellanmål kalla det vad du vill. Men idag så blev det som middagsmat.... konstigt.



Feet On The Ground Palette från Made By Mitchell.




Okej, så jag suuuger på att applicera lösfransar. Jag har skrivit om detta många gånger förut. De här fransarna har jag fått sänt till mig från england som en gåva (PR?) kalla det vad du vill. Ska vara särskilt framtagna för äldre kvinnor, typ när fransarna börjar tunna ut och vara korta och glesa. Halva fransar som man ska fösta i yttre halvan av ögonlocket. Det är magnetiska och man drar på en typ av eyeliner som gör att magneterna på fransarna fastnar. Och jag får det INTE till att funka. Jo de fastnar så det är inte det. Men jag kan för mitt liv inte lära mig att fästa dem ordentligt så att det ser snyggt ut. Blir smått galen och på dåligt humör varje gång jag försöker. Skulle så gärna vilja använde fransar lite mer regelbundet för det ger ju lite mera ompf till en look, men näääe det gååår inte. Kolla på bilden... det ser ut som om fransfästet är spikrak men mitt öga böjer sig... så den sitter fästad på en liten punkt på mitten... gaaahhh så jäkla fult! Jag har kladdat den eyelinerliknande sörjan som man fäster dom med precis överallt, det hänger i mina egna fransar, på ögonlocket, för att inte tala om hur kladdig jag var om fingrarna. Ska jag bli tvungen att ge upp det där med fransar...?  



Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced samt Lock-It Concealer Cream White Out från Kvd Beauty.
Samtliga skuggor från Made By Mitchell Feet On The Ground Palette.
Under brynet: Salt Bae.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Chem Trail.
I globlinjen: Greener.
Inre halvan av ögonlocket: Limeade.
Yttre vrån: Venom och Ammmmo.
Under ögat: Mama's Garden.
Highlight i inre vrån: från Revolution Makeup's SophX Highlighter Palette.
Eyeliner: Master Graphic från Maybelline.
Fransar: Lash Enhancers A16 från Hello Dame London.
Mascara: The Colossal från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppstift: 183 Days by trend IT UP 070 Topaz (hittat superbilliga läppstift på Dollarstore... var tvungen att testa,  5 st för 20 (!) kr ).



Primer: SOS Primer från Clarins.
Bas: Bareskin Pure Brightening Serum Foundation Bare Shell 02 från bareMinerals.
Puder: 183 Days by trend IT UP Loose Powder Shaker Porcelain.
Bronzer: Mega Glow Bronzer Light Sun från Wet n Wild.
Highlight: från Revolution Makeup SophX Highlighter Palette.
Blush: Baked Mineral Bronzer Lagoon från Blush Tribe.



 

Nu väntar jobbarhelg så dags att krypa till kojs. Natti!

Inga kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...