28 oktober 2020

The Greed Palette - Lucky Bunny Cosmetics

Okej så nu har jag problem här på bloggen. Jag tror det är bloggen och inte datorn. Går ej att vänsterjustera texten som jag just skriver och jag lyckas inte ställa om till fetstil som jag ju brukar göra i uppspaltningen av vilka produkter jag använt . Fattar ingenting.

Sen har jag ju haft stora problem med nätet i flera veckor. Min dator klarar inte av att behålla nätet utan det hoppar av och på varannan minut, vilket gör att det tar mig en evighet varje kväll att lyckas ladda upp bilder här. Vi har nyligen fått fiber i huset och min dator funkar sämre än någonsin. Gubbens funkar hur bra som helst. Min dator är snart fyra år gammal så det kanske säger en del... dags för en ny kanske. Orkar inte... kostar pengar... Kanske får önska mig i julklapp. 

Som grädde på moset så glömde jag fota mina ansiktsbilder  i den här sminkningen. Det är andra gången på kort tid som jag glömmer det. Hur kan man glömma nåt jag har gjort varenda dag (som jag sminkar mig) i åratal?? Jag börjar bli gammal....



Hur som helst så använde jag ju en av mina nya paletter från Lucky Bunny Cosmetics. De två tidigare sminkningarna jag hittills gjort har jag använt alla tre paletterna i samma sminkning. Men nu ville jag ta en palett i taget. Började med The Greed Palette. (Den i mitten på bilden).




Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer Potion från Urban Decay.
Under brynet: Vanilla från MAC.
Samtliga övriga skuggor från Lucky Bunny Cosmetics The Greed Palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Angel.
I globlinjen: Danni.
I yttre vrån: Lola.
Över rörliga delen av ögonlocket: Bunny.
Highlight i inre vrån: Opal från Kvd Vegan Beauty's Alchemist Palette.
Eyeliner: Master Graphic från Maybelline.
Mascara: Bad Gal Bang från Benefit.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.








Arctic Holiday Matte Lipstick 07 från Kiko Milano.



Tjaha, så här nere funkar vänsterjusteringen, texten ställer sig till vänster. Nåja, inga fejsbilder som sagt... så ni slipper min nuna i det här inlägget ha ha. 

Detta är gårdagens smink (tisdag), har jobbat sent både tisdag och onsdag så jag hinner nog inte få upp dagens bilder , där jag faktiskt kommit ihåg att fota fejset... he he. Så, vi ses i morgon!

Inga kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...